• 6

Pažnja: Milioni pametnih telefona ostaju bez WhatsApp-a!

Različite verzije Android, iPhone i Windows telefona biće pogođene ovom odlukom, koja na snagu stupa 1. februara 2020. godine

  • 6

Popularna aplikacija za dopisivanje WhatsApp uskoro će prestati da radi na milionima starih pametnih telefona.

Iz Facebooka, u čijem je WhatsApp vlasništvu, objavili su za koje će uređaje podrška prestati, uz tvrdnju da je taj potez bio neophodan zbog bezbednosti samih korisnika.

Različite verzije starijih modela Android, iPhone i Windows telefona biće pogođene ovom odlukom, koja na snagu stupa 1. februara 2020. godine.

Android uređaji koji koriste verziju 2.3.3 (poznatu i kao Gingerbread), neće više biti podržani od strane WhatsApp-a, a svako ko pokuša da otvori novi nalog, ili da verifikuje postojeći na staroj verziji Androida - biće blokiran.

WhatsApp više neće raditi ni na iPhone telefonima koji koriste iOS 8, ili stariju verziju tog operativnog sistema, koji je predstavljen još 2014. godine. To znači da svi koji koriste iPhone 6 ili noviji nemaju razloga za brigu.

Takođe, onima koji još uvek koriste telefone sa Windows mobile operativnim sistemom biće uskraćena mogućnost korišćenja WhatsApp-a, ako imaju 8.1 ili stariju verziju.

(Telegraf.rs/Independent)

Komentari

  • Ексокустодијан

    Уф! Срце ми се цепа, а суза ми сузу стиже. Шта ћемо сад?? Леле, куку!!

  • Atina

    Razlog je verv prost,biznis.Kupi nov telefon i pomozi sirotinjskim kompanijama da prežive.

  • Šoker

    Napisite pravi razlog toga,a ne samo ko nece moci da koristi. Hvala

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima