≫ 

Uskoro ćemo plaćati i putem Vibera?

"Prioriteti u oblasti plaćanja treba da budu brzina, bezbednost, privatnost i kontrola troškova"

  • 1
devojka, kafa, Foto: Pixabay/nastya_gepp

Viši direktor prodaje za Centralno-istočnu Evropu Rakuten Viber, Konstantin Kostadinov izjavio je da će usluga plaćanja preko Vibera biti moguća ako građani Srbije to budu želeli.

On je to rekao na panelu "Kako ćemo plaćati u budućnosti" u okviru Kopaonik biznis foruma, govoreći o usluzi koja je uvedena u pojedinim zemljama, poput Rumunije, Mađarske i Ukrajine, a kojom se omogućava transfer novca sa jednog na drugi račun. Kako je rekao, korisnici žele što manje aplikacija i žele jedno mesto sa koga će moći što više funkcija da obavljaju.

- Prioriteti u oblasti plaćanja treba da budu brzina, bezbednost, privatnost i kontrola troškova, rekao je Kostadinov.

Generalni director iPay See Srbija Marko Petrović rekao je da je potrebno predizajnirati postojeće tehnologije kako bi se korisnicima olakšalo elektronsko plaćanje. On je dodao i da je sve vezano za bankarstvo u patrtnerstvima.

- Veliki broj igrača može da radi u interakciji, ali u stvarnosti uvek ćete izabrati korisničko iskustvo, rekao je Petrović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    3. mart 2020 | 15:26

    A ja neću jer nigde nemam otvoren račun.bednik sam bio i ostaću.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA