≫ 

Stižu novine iz kuhinje Vibera: Došle nove opcije za "lajkovanje"

Iz Vibera poručuju da su posvećeni tome da korisnicima priušte da se na platformi izraze na najjasniji mogući način

  • 0
Viber, Vajber Foto: Shutterstock

Viber je najavio uvođenje funkcije "Reakcija na poruke u zajednicama" kako bi podigao lajkovanje na novi izražajni nivo, saopštila je kompanija Rakuten Viber, vlasnik jedne od vodehih aplikacija za besplatnu i laku komunikaciju.

"Uz globalni porast učestalosti instantnog dopisivanja, Viber proširuje asortiman kreativnih prikaza na svojoj platformi kako bi omogućio svojim korisnicima da se pomoću njih u potpunosti izraze kroz razmenu poruka , navodi se u saopštenju.

Viber je povodom 17. jula - Svetskog dana emodžija - pitao korisnike koji im je emodži omiljen, a u Srbiji je to, ispostavilo se, "srce".

- Pored njega i LOL, šok, tuga i bes će uskoro biti uvršteni kao vid reakcije na sadržaj u Viber zajednicama - navodi se u saopštenju.

Iz Vibera poručuju da su posvećeni tome da korisnicima priušte da se na platformi izraze na najjasniji mogući način.

- Mogućnost prostog lajkovanja poruka ne obuhvata ceo dijapazon emocija koje one pobuđuju kod ljudi i zaključili smo da bi trebalo da im pružimo više opcija u tom smislu, a funkcija reakcija na poruke će im upravo to pružiti - izjavio je glavni menadžer za operacije Vibera Ofir Ejal.

Video: Direktor Vibera: Obezbedite kvalitet i klijenti će sami doći

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA