• 0

Svakodnevno koristite više uređaja? WhatsApp ima dobre vesti za vas!

Trenutno je WhatsApp na više uređaja moguće koristiti putem WhatsApp Web-a, opcija koja funkcioniše samo kada je uređaj povezan na internet

  • 0

Najpopularnija aplikacija za razmenu kratkih poruka WhatsApp radi na uvođenju podrške za više uređaja. Tako će, zahvaljujući sinhronizaciji istorije prethodne komunikacije, iste poruke moći da se čitaju sa nekoliko različitih ekrana.

Jedan korisnički nalog će tako moći da se istovremeno koristi na više uređaja, čime će se znatno olakšati i ubrzati komunikacija putem aplikacije.

Trenutno je WhatsApp na više uređaja moguće koristiti putem WhatsApp Web-a, opcija koja funkcioniše samo kada je uređaj povezan na internet. Podrška za više uređaja, na kojoj se upravo radi, ne zahteva da telefon bude stalno povezan na internet, već korisnicima omogućava simultanu komunikaciju sa više uređaja.

Aplikacija će dobiti i iPad aplikacija, o kojoj se već duže vreme priča, piše The Verge. WhatsApp trenutno ima više od dve milijarde korisnika, a njihov broj se stalno povećava.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima