• 0

"Pažnja! Ova poruka će se samouništiti čim je zatvorite!"

Nova funkcija je još uvek u fazi testiranja, pa nije sasvim sigurno da li će se naći u konačnoj verziji najpopularnije mesidžing aplikacije na svetu

  • 0

Popularna aplikacija za dopisivanje WhatsApp uskoro bi mogla da dobije još jednu bezbednosnu funkciju.

Pored prethodno uvedenog slanja poruka koje se posle određenog vremena automatski brišu, WhatsApp testira i mogućnost samouništavanja poslatih fotografija, video klipova i drugih multimedijalnih fajlova.

Samouništavanje različith vrsta slika, snimaka i GIF-ova nešto je drugačije od samouništavajućih poruka. Umesto da nakon nekog vremena nestaje, multimedijalni sadržaji će nestajati odmah nakon što osoba koja ih je primila izađe iz konverzacije.

I sam interfejs za "aktiviranje" samouništavajućih multimedijalnih poruka biće drugačiji od standardnog, pa ga neće biti teško prepoznati.

Međutim, kako je ova funkcija još uvek u fazi testiranja, još uvek nije sigurno da li će se naći u konačnoj verziji najpopularnije mesidžing aplikacije na svetu.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima