≫ 

Instagram slavi 10. rođendan i ima poklon za sve svoje korisnike

Potrebno je da imate poslednju verziju Instagram aplikacije na svom telefonu

  • 0
instagram Foto: Pixabay.com

Popularna društvena mreža Instagram ovih dana obeležava svoj 10. rođendan, zbog čega je za svoje korisnike pripremila iznenađenje. Dok traje slavnje, korisnicima su na raspolaganju stare ikonice Instagram aplikacije.

Instagram je juče na Twitteru objavio "kriptovanu emodži poruku" kojom je najavio da će nešto da uzbudljivo uskoro da se dogodi i poručio korisnicima da potraže skirvenu opciju.

Nove - stare ikonice, međutim, nisu odmah na raspolaganju, već postoji nekoliko koraka da bi se do njih došlo.

Pre svega, potrebno je da imate poslednju verziju Instagram aplikacije na svom telefonu. Zatim u podešavanjima (Settings) prevucite prstom preko ekrana odozgo nadole, sve dok se emodžiji sami ne pojave na ekranu.

Instagram stare ikonice Printscreen: Instagram

Kada vam se na ekranu pojavi meni sa retro ikonicama prvobitnog Instagrama, prstom odaberite onu koju želite i klikinte na "Add". Odabrana ikonica će vam se pojaviti na ekranu.

Ukoliko se izgled ikonice ne promeni odmah, pokušajte sa restartovanjem uređaja ili će se one posle nekog vremena same od sebe promeniti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA