≫ 

Možda ne možete da slušate muziku sa isključenim ekranom, ali YouTube ima neke gotivne nove opcije

Novi apdejt donosi nove funkcije, pojednostavljeni interfejs i mogućnost gestikulacije

  • 1
YouTube logo Foto: Tanjug/AP

Google je objavio veliko ažuriranje za svoju YouTube aplikaciju, za Android i iOS platform. Novi apdejt donosi nove funkcije, pojednostavljeni interfejs i mogućnost gestikulacije.

Sada je na intuitivniji način moguće ući i izaći iz režima prikaza na celom ekranu (Full-screen). Prevlačenjem ka dole, u videu koji se gleda, iz panoramskog moda se prelazi u ceo ekran, a na isti način je video moguće i minimizovati.

Tasteri za titlove (Subtitles/Closed captions) i automatsko puštanje videa (Autoplay) sada su vidljivi direktno iz menija i lakše im se pristupa. I drugi tasteri su, takođe, preraspoređeni za još bolju navigaciju, navodi YouTube na svom korporativnom blogu.

Funkcija Video Chapters, koja je nedavno predstavljena na desktop verziji, stiže i na YouTube aplikaciju, prenosi Benchmark. Ta opcija prikazuje listu svih sekcija videa, zajedno sa pregledom za lakšu navigaciju.

Za dodatno olakšanu navigaciju kroz aplikaciju, uključene su i sugerisane akcije koje predlažu da se telefon rotira ili da se video gleda u VR režimu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SS

    3. novembar 2020 | 02:21

    Mozes slusati muziku a da te telefon zakljucan samo trebas imati youtube premium

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA