≫ 

Oduvek ste želeli da postanete poznati reper? Facebook ima "svoj TikTok" koji će vam to omogućiti!

Nova aplikacija, zasnovana na veštačkoj inteligenciji, omogućava snimanje rima, dodavanje različitih vokalnih i zvučnih efekata, kao i profesionalno napravljenih ritmova

  • 0
BARS. Facebook, aplikacija Foto: Facebook

Facebookov tim za razvoj novih proizvoda (New Product Experimentation - NPE Team) predstavio je svoju novu eksperimentalnu muzičku aplikaciju.

BARS je aplikacija koja reperima omogućava snimanje rima, dodavanje različitih vokalnih i zvučnih efekata, kao i profesionalno napravljenih ritmova. Svoje pasme će autori kasnije moći da objavljuju na društvenim mrežama.

Nova BARS aplikacija je zasnovana na veštačkoj inteligenciji koja, dok korisnik piše stihove u aplikaciji, automatski predlaže reči koje se rimuju sa onim što je već napisano, piše Engadget.

Aplikacija ima vizualne i audio filtere, među kojima je i autotjun, poznati softver sa audio efekte i modulaciju zvuka. BARS korisnicima nudi i "Challenge Mode", koji autore muzike izaziva da repuju improvizaciju u realnom vremenu na automatski sugerisane reči.

BARS izgleda kao još jedan konkurent TikTok-u, piše TechCrunch-a, ističući da nova Facebookova aplikacija čak koristi i prepoznatljivi interfejs najpopularnije kineske aplikacije, uz određene vizuelne izmene.

BARS. Facebook, aplikacija Foto: Facebook

Za sada je zatvorena beta verzija BARS aplikacije dostupna samo za korisnike iPhone-a, a prve snimke dostupne u aplikaciji objavili su članovi NPE Tima. Što se budućih korisnika tiče, oni će pre zvaničnog objavljivanja aplikacije moći da rezervišu svoje korisničko ime.

(Telefgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA