• 0

Google najavio apdejt iznenađenja za Android Auto korisnike

Već znamo da nekoliko novih Android Auto funkcija radi, a postoji šansa da ovo ažuriranje utire put za njihovo uvođenje...

  • 0

Google je nedavno objavio novo ažuriranje za Android Auto. Nova verzija aplikacije koju korisnici mogu da preuzmu nosi oznaku 6.6.1122, dok je prethodno ažuriranje od 28. maja bilo 6.5.1119. Šta je novo u Android Auto 6.6?

Ako aplikaciju koristite neko vreme, verovatno već znate da Google ne pruža nikakav dnevnik promena za ažuriranja Android Auta, pa tako korisnici koji ih instaliraju moraju sami da utvrde šta je poboljšano. S druge strane, već znamo da nekoliko novih Android Auto funkcija radi, a postoji šansa da ovo ažuriranje utire put za njihovo uvođenje, piše Autoevolution.

Na primer, Google je na I/O 2021 u maju najavio da će Android Auto podržavati Fast Pair u nekim automobilima, što znači da će korisnicima trebati samo jedan dodir da upare Android pametne telefone sa glavnim jedinicama u svojim vozilima. Zato će podešavanje Android Auta biti mnogo jednostavnije i zahtevaće minimalnu konfiguraciju od strane korisnika, prenosi PC Press.

Osim toga, Google radi i na alatki za rešavanje problema sa Android Auto vezom za one koji se i dalje oslanjaju na "žičani" režim. Drugim rečima, alatka za rešavanje problema pomoći će korisnicima da se izbore sa problemima koji se pojavljuju prilikom pokretanja Android Auta pomoću kabla. Međutim, nije predviđeno tačno vreme kada bi alat za rešavanje problema mogao da bude objavljen.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima