• 0

Ako vam treba brzinomer za šetnju, džoging ili vožnju bicikla, možete ga imati sa samo par klikova

A moguće ga je koristiti i u automobilu, i to ne samo za merenje brzine već i brojnih drugih parametara...

  • 0
brzinometar

Foto: Unsplash

Speedometer GPS je aplikacija koja se oslanja na GPS ugrađen u pametni telefon kako bi korisniku prikazivala trenutnu brzinu kretanja. Prilagođena je i za prikazivanje brzine kretanja u vožnji bicikla ili automobila, a nudi i neke druge korisne opcije.

Ona korisniku omogućava da sazna tačno vreme polaska, zatim podatke o maksimalnoj i prosečnoj brzini kretanja, a tu su i prikazi pređene visinske razlike i smera kretanja.

U aplikaciji je moguće videti i satelite koji se koriste za određivanje brzine i svih ostalih parametara kretanja, a zgodan dodatak je i poseban grafikon sa prikazom brizne.

Speedometer GPS aplkacija

Foto: Speedometer GPS

Aplikacija korisniku omogućava da snima svoje kretanje i vožnju, a podržan je i prikaz na Google mapi zajedno sa prikazom trajanja vožnje, pređene razdaljine, zatim prosečne i maksimalne brzine.

Takođe, moguće je podesiti prikazivanje trenutne brzina i putem drugih aplikacija, s tim što tada Speedometer GPS mora da radi u pozadini (što može da utiče na povećanu potrošenju baterije).

Osnovna verzija aplikacije je besplatna, ali prikazuje oglase, dok je za Pro verziju potrebni platiti 1 evro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima