≫ 

Opet ne radi Instagram, puca i Facebook: Drugi put ove nedelje padaju društvene mreže

Najgori "pad" u istoriji Fejsbuka i njegovih platformi ostavio je skoro tri milijarde korisnika bez mogućnosti da se konektuju na naloge

  • 21
Smartfon društvene mreže smartphone social media icons Messenger WhatsApp Instagram Facebook Foto: Shutterstock

Nakon što su u ponedeljak pale sve društvene mreže koje drži Facebook, Instagram i večeras ima problema sa radom.

Instagram i Facebook, kao Messenger rade u prekidima, to jest "padaju" na svakih nekoliko minuta, dok WhatsApp i dalje radi.

Manji broj ljudi, nešto više od 1.600 korisnika prijavio je da je Facebook ponovo "pao", a prijave problema počele su oko 19 sati.

Facebook Messenger izgleda nije pogođen u tolikoj meri, s obzirom na to da je smetnje prijavilo tek što više od 800 korisnika.

Dok Facebook mreže nisu radile, "žurka" se preselila na Twitter. Da li će tako biti i večeras, kada je Instagram ponovo pao, ostaje nam da vidimo u narednim satima.

Takođe, za sada nije poznato zbog čega je ponovo došlo do prekida, kao i kada će se ovaj kvar rešiti.

Podsetimo, najgori "pad" u istoriji Facebook-a i njegovih platformi ostavio je skoro tri milijarde korisnika bez mogućnosti da se konektuju na naloge. Ovaj prekid koštao je kompaniju 164.000 dolara po minutu prihoda, dok je pad akcija izbrisao tržišnu kapitalizaciju za više od 40 milijardi dolara.

Video: Najveći pad Fejsbuka u istoriji: Sve o apokalipsi na društvenim mrežama i koliko je para izgubljeno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boris

    8. oktobar 2021 | 22:00

    Voleo bih da te aplikacije padnu na neko vreme. Ljudi preteruju sa tim kvazi drustvenim mrezama.

  • Brundova osveta

    8. oktobar 2021 | 21:35

    Drustvene mreze su najvece zlo modernog doba.Najgori je Tiktok.Pa onda Fejsbuk i Instagram.Ali gasenje drustvenih mreza je samo pocetak.Drustvene mreze nisu esencijalna stvar za zivot ljudi.Esencijalne su hrana, voda, gorivo, struja, lekovi, grejanje.Sledece sto ce da se desi je gasenje interneta i struje.To je vec najavljeno u Agendi 2030.Dodajte tome da cena hrane raste zajedno sa cenom goriva.Najveca panika je u zapadnim zemljama jer nisu navikli na nestasice svega i svacega.Kako bi kao mi, skoro 5 godina pod medjunarodnim sankcijama?

  • DARKO 100%

    8. oktobar 2021 | 21:16

    Strasno kao da je smak sveta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA