≫ 

Aplikacija koja želi sve: TikTok uvodi Stories nalik Instagramu većoj grupi korisnika

TikTok izgleda želi da bude društvena aplikacija koja će vladati svim drugim društvenim aplikacijama

  • 0
TikTok, kompanija, aplikacija, logo Foto: Tanjug/AP

TikTok-ov eksperiment sa pričama (engl. Stories) u stilu Instagrama se nastavlja, a kompanija danas uvodi ovu funkciju većoj grupi korisnika. Ako ste dobili ovu funkciju, dočekaće vas novi baner kada pokrenete aplikaciju koji vas ohrabruje da napravite svoj Story.

Dodavanje video snimka ili fotografije u priču funkcioniše veoma slično kao i snimanje običnog TikTok videa, sa istim alatima za uređivanje, efektima, filterima i zvukovima.

Međutim, za razliku od običnog TikTok videa, priče se neće pojaviti direktno na vašem profilu ili fidu i nestaće nakon 24 sata.

Ukoliko profilna slika naloga koji pratite ima plavi kružić oko nje, klikom na sliku ući ćete direktno u priču, gotovo isto kao što Instagram radi (pod pretpostavkom da ste izabrani da isprobate ovu funkciju).

Imajući u vidu popularnost priča u drugim aplikacijama društvenih medija i TikTok-ovim tekućim testovima, čini se da formalno uvođenje ove funkcije za celu TikTok korisničku bazu neminovno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA