≫ 

Ako imate iOS uređaj, nova Twitter funkcija će vam se sigurno dopasti

Trenutno nije poznato da li će funkcija snimanja GIF-ova biti dostupna za Android korisnike

  • 0
Tviter, Twitter Logo Foto: Pixabay.com

Većina korisnika čeka godinama da dobije “Edit” opciju na Twitter-u, ali ova društvena aplikacija nikako da je uvede. Međutim, sada uvodi nešto za šta mnogi kažu da je “jednako dobro”.

Twitter je juče korisnicima iOS-a dao mogućnost da od svojih video snimaka prave GIF-ove direktno u aplikaciji koristeći kameru uređaja.

Snimanje GIF-ova direktno na Twitter-u može uštedeti dragocene minute vašeg vremena koje možete izgubiti pokušavajući da konvertujete dugačak video iz vaše galerije na drugim GIF platformama kao što je GIPHY.

Sada jednostavno pritisnete novi tvit, kliknete na ikonu kamere, postavite je u GIF režim ako već nije i pritisnite i držite dugme za snimanje. Zatim možete da podesite GIF da se reprodukuje u petlji (loop) sličnoj Instagram-ovom Boomerang-u ili da se reprodukuje od početka.

Međutim, ova funkcija ne može da snima duže od dve sekunde, koliko u proseku traje jedan GIF. Takođe ne postoji način da sačuvate GIF na telefonu ili računaru da biste ga delili van Twitter-a.

Jedina opcija koju dobijate je da kopirate GIF adresu kada kliknete desnim tasterom miša na tvit.

Trenutno nije poznato da li će funkcija snimanja GIF-ova biti dostupna za Android korisnike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA