≫ 

Viber dobija funkciju koju su mnogi dugo čekali - Kanale

Ljudi širom sveta mogu da se pretplate na kanale na Viberu da prate stvari koje ih zanimaju

  • 0
Viber kanali Foto: Viber

Viber uvodi novu funkciju - kanale, nakon što je kompanija počela da aktivno uključuje niz novih digitalnih proizvoda i usluga - mobilno plaćanje, naručivanje taksija i hrane, vremensku prognozu i drugo.

Korisnici širom sveta se sada mogu prijaviti na Viberove Kanale kako bi pristupili najnovijim vestima, pratili influensere, učestvovali u anketama i kvizovima i ostvarili pristup ekskluzivnom sadržaju. Samo u Srbiji postoji već više od 300 javnih Viber Kanala.

"Kanali su naš naredni korak u uvođenju inovacija na platformi aplikacije za razmenu poruka – čime pružamo dragoceno, jedinstveno i efikasno korisnisčko iskustvo. Viberovi Kanali brzo postaju omiljeno mesto na kome naši korisnici mogu da pronađu informacije koje potiču od uzbudljivih i dinamičnih kreatora sadržaja iz zemlje i sveta. Pretraga sadržaja i prepiska dešavaju se simultano na Viberu, a uz to i pravo i dubinsko istraživanje tema od posebne važnosti – i to kroz samo jedan dodir na ekranu", ističe Atanas Rajkov, viši direktor za razvoj vodećih globalnih tržišta aplikacije Rakuten Viber.

Viber je takođe uveo opciju za komentare na kanalima, omogućavajući javni forum za razgovore.

Kompanija je takođe nedavno potpisala Kodeks Evropske Unije o sprečavanju govora mržnje, u nastojanju da spreči i odgovori na širenje diskriminacije i nezakonitog sadržaja u zemljama EU. Prihvatanje Kodeksa znači dodatne mere pomoću kojih bi bilo moguće pratiti i ukloniti govor mržnje u slučaju da se takav sadržaj pojavi u komentarima Kanala.

Prolanaženje i pristupanje Kanalu na Viberu je lako. Sve što treba da uradite je da da u prozorčić za pretragu ukucate ključnu reč vezanu za temu ili sadržaj od interesovanja – i dobićete spisak Kanala koji ćete moći da istražujete i komentarišete posvećeno i sa posebnim uživanjem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA