• 0
 ≫ 

Evo jedne Viber usluge koju ne koristite, a može vam uštedeti novac

 ≫ 

Rakuten Viber je svojim korisnicima ponudio novu uslugu Viber Out pred praznike

  • 0
Viber Out

Foto: Rakuten Viber

Rakuten Viber, jedna od najvećih globalnih aplikacija za komunikaciju, uvek je nastojala da pruži nove dragocene usluge i atraktivne ponude svojim korisnicima. Isprva prepoznat kao aplikacija za besplatne pozive, Viber je danas super-aplikacija u čijoj osnovi je razmena poruka, a široki izbor funkcionalnosti koje podmiruju razne potrebe korisnika u svakom trenutku stalno se dopunjuje raznim novitetima.

Od zabavnih AR Objektiva i stikera koji svaki razgovor učine zanimljivim do korisnih čet botova i mogućnosti plaćanja koje svakodnevne obaveze čine lakšim – sve je to sada deo Viberove univerzalne platforme.

Viber sada nudi rešenje za sve ljubitelje putovanja, ili one koji posluju na više tržišta, ili žive i redovno komuniciraju sa svojom rodbinom u inostranstvu. Reč je o Viber Out-u, kako se navodi u saopštenju za javnost, servisu za korisnike kojima su potrebni kvalitetni, pristupačni i sigurni domaći i međunarodni pozivi.

Viber Out je glasovni servis (VoIP) koji vam omogućava da pozovete bilo koji fiksni ili mobilni telefon bilo gde u svetu – čak i ako sagovornik ne koristi Viber. Poziv se upućuje sa Viberove aplikacije – i prima kao običan telefonski poziv. Sve što je potrebno učiniti je kupiti Viber Out kredit ili odabrati pretplatnički plan koji nudi više opcija za pozivanje – i obezbediti pouzdanu internet vezu.

Milioni Srba žive u dijaspori – u zemljama širom Balkana, Evropske Unije i šire Evrope, Severne Amerike, Južne Afrike, Bliskog Istoka i Australazije. I pored toga što vole da budu u stalnom kontaktu sa svojom rodbinom širom sveta, Srbi takođe uživaju u putovanjima na razne destinacije širom planete u vreme odmora i praznika.

Od novembra 2021. do novembra ove godine zabeležen je skok od 22% u korišćenju aplikacije u Srbiji. Prema Viberovim internim podacima, korisnici iz naše zemlje su tokom tog perioda najviše koristili Viber Out na Dan zaljubljenih, najčešće koristivši ovu funkciju putem obnavljajućeg kredita, ali i kroz pretplatnički plan.

Pretplata im omogućava da pozivaju fiksne i mobilne brojeve po želji u 60 zemalja sveta za 5,99 dolara mesečno, sa opcijom otkazivanja pretplate u bilo kom trenutku. Najčešći pozivi u oba smera putem opcije Viber Out su bili ostvareni između sagovornika iz Srbije i Zapadne Evrope.

Viber Out sada ima ponudu koja startuje 23. decembra i važi do 30. decembra će vam omogućiti da besplatno koristite određeni broj ekstra minuta prilikom dopunjavanja vašeg kredita. Ova ponuda će vam biti detaljno objašnjena na vašem Viber Out ekranu kredita od datuma aktivacije pretplate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima