Evo kako bi tvitovi od 4.000 karaktera mogli da izgledaju

Twitter već neko vreme pokušava da smisli bolji način za deljenje sadržaja dužeg oblika. Pre nego što ga je Mask preuzeo, Twiter je eksperimentisao sa "Beleškama"

  • 0
twitter aplikacija tablet Foto: Pixabay

Dizajnerka zaposlena u Twitteru podelila je neke primere kako bi tvitovi od 4.000 karaktera mogli da izgledaju. Naime, pojavljivali bi se na fidu u do sada standardnoj dužini od 280 znakova, sa indikatorom "Prikaži više" koji bi, očigledno, trebalo da prikaže ostatak sadržaja.

Takav prikaz bi trebalo da obezbedi više prostora za deljenje sadržaja bez ometanja toka fida na platformi. U suprotnom, ako bi se sav sadržaj prikazao u celini direktno u fidu, bilo bi teško videti sadržaj zbog previše skrolovanja.

S druge strane, ostaje pitanje koliko će često korisnicima biti dozvoljeno da "proširuju" dugačke tvitove kako bi videli sav sadržaj, što bi moglo uticati na količinu angažovanja, koje se do sada zasnivalo upravo na kratkim i brzim porukama.

Još nije jasno da li će duži tvitovi, jednom i ako ugledaju svetlost dana, biti dostupni svima ili samo pretplatnicima Twitter Blue-a, prenosi Bug.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA