Vreme čitanja: oko 1 min.

Instagram ponovo otežano radi: Šta se dešava sa ovom aplikacijom u poslednje vreme?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poteškoće u radu Instagrama najčešće su primećene na mobilnim aplikacijama, mada ni veb verzija platforme nije ostala pošteđena

  • 0
Logo Instagram Foto: Shutterstock

Instagram, popularna platforma za deljenje fotografija i video sadržaja, ponovo otežano radi, a korisnici širom sveta izražavaju svoju frustraciju. Ovo nije prvi put da su se korisnici suočili sa ovim problemom. U stvari, u poslednjih mesec, brojne aplikacije kompanije Meta, uključujući WhatsApp i Facebook, bile su podložne čestim prekidima u radu.

Down Detector Instagram Printskrin: Downdetector.com

Poteškoće u radu Instagrama najčešće su primećene na mobilnim aplikacijama, mada ni veb verzija platforme nije ostala pošteđena. Bez obzira na platformu, uticaj ovih prekida na milione korisnika Instagrama bio je značajan.

Meta, kompanija koja upravlja ovim platformama, konstantno ističe da su "tehnički problemi" uzrok ovih prekida. I dok je to svakako tačno - ne bi bilo prekida da nema tehničkih problema - ostaje nejasno šta su tačno ti tehnički problemi i zašto se oni toliko često javljaju.

Očekuje se od kompanije da obezbedi pouzdane usluge, naročito s obzirom na značaj i uticaj koje ove platforme imaju na društvo širom sveta. Međutim, sa ovim učestalim prekidima, korisnici su počeli da se pitaju o pouzdanosti i stabilnosti Meta platformi.

Nažalost, do sada nema konkretnih odgovora na ova pitanja. Meta se još uvek nije oglasila o uzroku ovih čestih padova, niti o tome šta planiraju da urade da bi sprečili buduće prekide.

U ovom trenutku, korisnici mogu samo da se nadaju da će Meta pronaći rešenje za ove probleme. U međuvremenu, svaki novi pad samo podseća korisnike na to koliko su zavisni od ovih platformi - i koliko je važno da te platforme rade bez problema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA