Vreme čitanja: oko 1 min.

WhatsApp dobija funkciju koja će dati novu dimenziju dopisivanju, evo o čemu je reč

Vreme čitanja: oko 1 min.

WhatsApp uvodi funkciju koja otvara novu stranicu u načinu na koji komuniciramo putem ovog popularnog servisa - sada možete odgovarati na poruke kratkim video-snimcima

  • 0

WhatsApp, jedna od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje na svetu, nastavlja sa inovacijama u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Najnovija funkcija daje korisnicima mogućnost da odgovaraju na poruke video-snimcima koji mogu da traju do 60 sekundi.

Za snimanje video-poruke koristi se ikonica koju inače koristite za snimanje glasovnih poruka. Sada je samo potrebno da tu ikonicu prebacite na video. Video-poruke će se automatski prikazivati u četu, ali bez zvuka, kako bi se izbegle neke neprijatne situacije. Korisnici koji žele da čuju zvuk samo treba da kliknu na video.

Ova novina omogućava korisnicima da deluju kreativnije i emotivnije pri komunikaciji, a veruje se da će biti posebno prihvaćena među mlađom populacijom.

Kao i kod svake novine koju WhatsApp uvodi, ova funkcija će postepeno biti dostupna korisnicima širom sveta tokom narednih nedelja. Očekuje se da će ova inovacija doneti još veću dinamiku u komunikaciju, čineći WhatsApp još popularnijim izborom za online komunikaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA