≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li biste dozvolili da vam mama izabere partnera? Moći ćete da pitate rodbinu s kim da se spojite na Tinderu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova opcija na popularnoj aplikaciji za upoznavanje omogućava korisnicima da pozovu najbliže da im pomognu u izboru savršenog partnera

  • 0
Tinder, kompanija, logo Foto: Tanjug/AP

U želji da redefiniše dinamiku modernog upoznavanja, Tinder je u ponedeljak objavio novu funkciju koja korisnicima omogućava da pozovu svoje prijatelje i članove porodice da budu deo njihovog procesa izbora partnera.

Prema saopštenju, nova opcija zvana "Tinder Matchmaker" sada je dostupna u 15 zemalja, među kojima se trenutno ne nalazi Srbija, ali kompanija planira širenje na dodatna tržišta u narednim mesecima.

Ova funkcija korisnicima omogućava da pozovu do 15 osoba da pregledaju profile potencijalnih partnera. Ono što je zanimljivo je da oni koji pomažu u uparivanju ne moraju da imaju sopstveni Tinder profil. Imaju 24 sata da daju svoje mišljenje, ali nemaju mogućnost da komuniciraju s drugim korisnicima u ime osobe koja ih je pozvala.

Profili koji su označeni kao preporučeni biće dodatno istaknuti, ali odluka o "swipe"-u ulevo ili udesno i dalje je na korisniku.

"Opcija Tinder Matchmaker omogućava vam da uključite svoj krug poverenja u svoju avanturu upoznavanja i pomaže vam da sagledate mogućnosti koje biste možda prevideli s ugla onih koji su vam najbliži", rekla je Melisa Hobli, glavna marketinška direktorka Tindera.

Nova opcija na Tinderu predstavlja najveće vesti ove kompanije još od septembra, kada su objavili šokantnu opciju premium pretplate u iznosu od 500 dolara, dostupnu samo za 1% najaktivnijih korisnika. Osim toga, Match Group, vlasnik Tindera i druge aplikacije za upoznavanje, Hinge, planira da uvede veštačku inteligenciju koja će korisnicima pomoći da izaberu najbolje fotografije za profil i da objasne zašto su određeni parovi kompatibilni.

U anketi koju je Tinder sproveo među 2.500 samaca između 18 i 25 godina koji su aktivni u izlascima, više od 75% njih je izjavilo da nekoliko puta mesečno razgovara sa prijateljima o svom ljubavnom životu.

Funkcija trenutno nije dostupna u Srbiji, ali kada bude bila, sigurni smo da ćete želeti da čujete i mišljenje svoje majke o tome s kim bi trebalo da se spojite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA