Vreme čitanja: oko 1 min.

Zajedno gledamo i slušamo: WhatsApp testira novu funkciju deljenja ekrana

Vreme čitanja: oko 1 min.

WhatsApp planira da unapredi korisničko iskustvo uvođenjem nove funkcije koja omogućava deljenje ekrana za gledanje video sadržaja i slušanje muzike

  • 0
WhatsApp aplikacija, WhatsApp logo Foto: Antonio Salaverry / Shutterstock.com

WhatsApp trenutno testira novu funkciju koja će korisnicima omogućiti da dele svoje ekrane dok gledaju video sadržaje ili slušaju muziku. Ova funkcija, koja se još razvija, predviđena je da funkcioniše na sličan način kao "žurke gledanja" (watch parties), ali unutar same aplikacije.

Iako je WhatsApp već uveo mogućnost deljenja ekrana na Android uređajima, trenutna verzija ove funkcije omogućava samo deljenje vizuelnog sadržaja, bez audio komponente. Nova nadogradnja će, prema izvorima, omogućiti korisnicima da dele i zvuk, pružajući potpunije iskustvo gledanja i slušanja zajedno.

Ova funkcija bi trebalo da bude dostupna i na Android i na iOS uređajima, čime se osigurava da svi korisnici imaju pristup ovim unapređenjima. Ipak, korisnici će morati da sačekaju zvanično puštanje ove funkcije, s obzirom na to da je ona još uvek u fazi testiranja i moguća su dalja prilagođavanja pre konačnog lansiranja.

Ova novina od strane WhatsApp-a dolazi u trenutku kada se digitalna komunikacija neprestano razvija, nudeći korisnicima sve više opcija za interakciju. Međutim, ostaje da se vidi kako će ova funkcija biti prihvaćena od strane korisnika i da li će dovesti do značajnih promena u načinu na koji ljudi koriste aplikaciju.

Funkcija je još uvek u fazi testiranja, tako da će korisnici morati da sačekaju još neko vreme pre nego što postane dostupna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA