Vreme čitanja: oko 1 min.

Instagram ima tajnu mini-igru, evo kako možete da je probate

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova igra, koja svojim mehanizmom podseća na legendarni Pong, nudi korisnicima priliku da se takmiče, ne dozvoljavajući loptici da prođe ispod njihovog klizača na dnu ekrana

  • 0
Instagram tajna igra Foto: PA

Instagram je uveo novu dimenziju zabave u digitalnoj komunikaciji sa najnovijom funkcijom koja korisnicima omogućava da igraju mini-igru direktno iz poruka.

Ova igra, koja svojim mehanizmom podseća na legendarni Pong, nudi korisnicima priliku da se takmiče, ne dozvoljavajući loptici da prođe ispod njihovog klizača na dnu ekrana.

Klizač se može pomerati levo i desno, a cilj je održati lopticu u igri što je duže moguće, sprečavajući je da prođe ispod klizača.

Instagram tajna igra Foto: PA

Ova interaktivna igra pretvara običan chat u dinamično i zabavno iskustvo, nudeći korisnicima novi način povezivanja i druženja na platformi.

Kako biste započeli igru potrebno je da u četu pošaljete emotikon lopte, nakon što kliknete na loptu otvoriće se igra.

Instagram tajna igra Foto: PA

Instagram je ovu funkciju razvio s ciljem da korisnicima pruži novi način za povezivanje i interakciju sa prijateljima i porodicom, dokazujući da i najmanje inovacije mogu imati značajan uticaj na korisničko iskustvo.

Osim što pruža zabavu, nova funkcija ima potencijal da unapredi angažman na platformi, motivišući korisnike da provode više vremena u četu jedni s drugima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA