CODE centar za IT specijalizaciju kompanije Comtrade počeo sa radom: Veliki broj polaznika će za 4 meseca postati vrhunski programeri

Svaka od četiri specijalizacije obuhvata po 200 školskih časova, sa velikim procentom prakse, konkretnim primerima i zadacima proisteklim iz svakodnevnog rada kompanije Comtrade

  • 1

CODE centar za IT specijalizaciju kompanije Comtrade zvanično je počeo sa radom. Prvi polaznici obuke programiranja već su krenuli na predavanja koja će se u naredna četiri meseca održavati tri puta nedeljno.

Predavanja su prilagođena zaposlenima i održavaju se u poslepodnevnim časovima, ali su isto tako namenjena i početnicima koji tek ulaze u svet programiranja.

- Prezadovoljni smo brojem i odzivom na koji smo naišli kod kandidata. Naša vrata su u svakom trenutku otvorena za sve koji žele da se posavetuju sa nama i konsultuju za naredni ciklus, bez ikakvih obaveza - izjavio je Saša Cvijetić, direktor Comtrade-ovog CODE centra za IT specijalizaciju.

Obuka je koncipirana tako da polaznicima pruži puno praktičnog rada.

- Ono što mi nudimo našim kandidatima je praksa koja je sastavni deo nastave. Čak 60% predavanja je zapravo praktični deo - istakao je Saša Cvijetić.

Foto: A. Nalbantjan

CODE polaznicima nudi četiri različita smera:

Web Developer (Front-End Developer i Back End Developer);

Mobile Developer (Android Developer i iOS Developer).

Svaka specijalizacija obuhvata po 200 školskih časova, sa velikim procentom prakse, konkretnim primerima i zadacima proisteklim iz svakodnevnog rada kompanije Comtrade.

Foto: code.edu.rs

Predavanja za Front-End, Back-End i iOS developere su već počela, a 30. oktobra počinje i obuka za Android programera.

- Pozivam sve zainteresovane da se što pre prijave za Android smer, jer je ostalo još malo slobodnih mesta - zaključio je Cvijetić i dodao da je već sada moguće rezervisati svoje mesto za sledeći krug obuke koji će početi sledeće godine.

Zašto baš Comtrade?

Foto-ilustracija: pixabay.com

Pre svega, Comtrade Group je globalna kompanija, aktivna i priznata u oblastima digitalizacije, Cloud infrastrukture, bezbednosti podataka, "Big Data" koncepta, mobilnosti, pa i u "Internetu stvari" (IoT)Sa više od 2.000 IT inženjera, Comtrade kreira softverska rešenja i pruža IKT i konsalting usluge vodećim kompanijama u svetu.

Pored znanja koje će vrhunski stručnjaci Comtrade-a deliti sa kandidatima CODE-a, kao i prakse, najveća IT kompanija u jugoistočnoj Evropi može se pohvaliti i najsavremenijim učionicama u kojima će se održavati predavanja.

Rad polaznika CODE centra za IT specijalizaciju će svakodnevno pratiti njihovi mentori koji će držati predavanja, a oni koji pokažu najveće znanje i interesovanje vrlo lako mogu da postanu deo Comtrade grupacije.

Više informacije o CODE obuci možete da pronađete na zvaničnom sajtu: www.code.edu.rs ili na broj telefona 011/201-55-00.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lidija Ilinčić

    6. oktobar 2017 | 08:48

    Svaka čast svakoj školi koja za 4 meseca napravi vrhunskog stručnjaka, ja sam morala 5 godina da se školujem na BU da bih dobila zvanje samo stručnjaka, bez vrhunski.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA