Kompanija LINK group nastavlja sa društveno odgovornim akcijama: Besplatna školovanja na ITAcademy, InternetAcademy i BusinessAcademy za osobe sa invaliditetom

Podeljeno je ukupno 20 besplatnih školovanja, i to osam u Srbiji, a u Bosni i Hercegovini i Rumuniji po šest

  • 2

Kompanija LINK group nastavila je sa organizacijom projekata koji imaju društveno odgovornu notu. Treću godinu zaredom, kroz program LINK LEARNING FOUNDATIONS, a u saradnji sa Gradom Beogradom, 20 osoba sa invaliditetom dobilo je besplatno školovanje na našim edukativnim ustanovama – ITAcademy (odnosno LINK Academy u Rumuniji), BusinessAcademy i InternetAcademy, u ukupnoj vrednosti od oko 40.000 evra.

Podeljeno je ukupno 20 besplatnih školovanja, i to osam u Srbiji, a u Bosni i Hercegovini i Rumuniji po šest.

Dobitnici vrednih online kurseva za područje Srbije su:

Zinedin Nedžipi - Prizren

Čedomir Cicović - Sevojno

Jelena Kostić - Beograd

Nenad Duraković – Zrenjanin

Nenad Srbulović – Bor

Strahinja Đorđević – Vranje

Stefan Mirković – Kragujevac

Nikola Kovačević – Beograd

Dobitnike pozdravili čelnici Grada Beograda i studenti glume na FSU

Svečana dodela besplatnih školovanja za područje Srbije organizovana je u Skupštini Grada, a vaučere za online kurseve podelili su menadžeri ITAcademy Vuk Ninić i BusinessAcademy Goran Mitić, zajedno sa članom Gradskog veća Goranom Petronijevićem.

- Grad Beograd i Republika Srbija trude se da u saradnji sa privatnim sektorom ruše barijere. Ipak, najvažnije je da vi uzmete stvari u svoje ruke jer se posao ne čeka, za njega se bori. Mi ćemo na tom putu biti vaš dostojan partner. Želim vam mnogo sreće i uspeha - rekao je Petronijević.

Buduće polaznike ITAcademy i BusinessAcademy motivisali su i studenti glume sa Fakulteta savremenih umetnosti, koji se nalazi u okviru LINK group obrazovnih ustanova. Nikola Ugrinović, u klasi profesora Božidara Đurovića, i Jovana Todorović, u klasi profesorke Vide Ognjenović, govorili su pesme „Ako” Radjarda Kiplinga i „Molitva” Bulata Okudžave.

Druženje i korisni saveti u Skupštini Grada

Foto: Link Group

Osnovni cilj ove akcije bio je da ljudima koji žele da se usavršavaju u najisplativijim i najtraženijim zanimanjima današnjice omogućimo pristup praktičnim znanjima i veštinama koje mogu da steknu učeći online.

Nagrađeni su kroz motivaciona pisma objasnili zašto su baš oni ti koji treba besplatno da se školuju, a besplatni online kursevi pripali su onima čija je motivacija najjača.

Na svečanosti u Skupštini Grada dobitnici su mogli da razmene svoja iskustva, da se povežu i podele svoje poslovne ambicije i ideje.

Smernice za započinjanje i unapređenje karijere

Pre uručenja vaučera, prezentaciju Centra za razvoj karijere (Center for Career Development, CCD) održala je koordinatorka Tanja Božić. Ona je govorila o načinima za započinjanje i unapređenje karijere nakon školovanja, pa su tako budući polaznici dobili mnogo korisnih saveta i smernica.

Kompanija LINK group čestita svim dobitnicima i želi im da na pravi način iskoriste beneficije, znanja i veštine koje će steći tokom školovanja na našim obrazovnim institucijama. Svima koji su konkurisali poručujemo da prijave podnesu i za sledeću školsku godinu i želimo im mnogo sreće na narednom konkursu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordana

    21. novembar 2017 | 19:51

    Svaka cast cestitam

  • Jovica

    21. novembar 2017 | 19:50

    Svaka cast tako treba obrazovanje mnogo znaci otvara vrata i tamo gde niste ni pimislili da cete raditi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA