Želite da se bavite kompjuterskim crtanjem? OVAJ SERTIFIKAT će vam omogućiti da od toga ODLIČNO ZARAĐUJETE

Da li i dalje tražite način da naplatite svoju kreativnost?

  • 0

Jedan od najsigurnijih puteva ka tom cilju jesu najtraženije veštine u oblasti dizajniranja, crtanja i projektovanja uz pomoć računara, koje možete steći za manje od godinu dana. Programi kao što su AutoCAD, 3ds Max i Autodesk Revit omogućavaju svim kreativcima da brzo i lako ostvare svoje ideje, a onima koji poseduju Autodeskov sertifkat – odličnu zaradu i siguran posao.

Šta sve možeš u najpopularnijim Autodesk programima?

Foto: Promo

AutoCAD, 3ds Max i Autodesk Revit su među najpopularnijim programima kompanije Autodesk, pre svega zato što imaju funkcije koje je moguće primeniti u nekoliko perspektivnih oblasti. Softver 3ds Max važi za jedan od najefikasnijih u procesu vizuelizacije i modelovanja objekata. Visoko plaćeni stručnjaci koji su obučeni za rad u ovom programu najčešće se bave projektovanjem urbanog okruženja, atraktivnih 3D modela i dizajniranjem enterijera.

Takođe, jedan od najzvučnijih softvera pomenute kompanije jeste svakako AutoCAD, koji ima široku primenu u arhitekturi, projektovanju industrijskih proizvoda i dizajniranju unutrašnjih prostora. Za pronalazak posla u ovim oblastima potrebno je i poznavanje programa Autodesk Revit, koji služi za crtanje planova, proračun površina i osnovni prikaz instalacija u građevinarstvu.

Autodeskovi sertifkati garantuju siguran posao

Foto: Promo

Međunarodno priznati sertifikati kompanije Autodesk predstavljaju najpouzdaniju validaciju vaših veština u oblasti dizajna i projektovanja. Bez obzira na to da li se bavite proizvodnjom, građevinarstvom ili arhitekturom, ovi sertifkati ističu i garantuju vaše iskustvo i stručnost svim poslodavcima i klijentima širom sveta. Drugim rečima, potvrde znanja koje donose Autodeskovi sertifkati olakšavaju vaš put do posla i ubrzavaju vaš budući profesionalni razvoj.

Uz ovakvu potvrdu znanja postaćete stručnjak za primenu softverskih programa za dizajniranje kuća, zgrada, enterijera, upotrebnih predmeta, mašina i automobila, čime postajete idealan kandidat za rad u dizajnerskim studijima, kompanijama koje se bave dizajnom i projektovanjem, ali i za samostalan, frilenserski rad sa klijentima iz celog sveta.

ITAcademy – autorizovani Autodesk Training Center

Foto: Promo

ITAcademy je autorizovani Autodesk Training Center, što vam omogućava da za manje od godinu dana školovanja steknete prestižne Autodeskove sertifikate iz oblasti dizajna i projektovanja. Polaznici se na ovoj međunarodnoj edukativnoj ustanovi školuju po programu koji je usklađen sa zvaničnim Autodeskovim principima obuke.

Do pomenutih sertifikata možete doći po završetku jednog od četiri programa na 3D Design & CAD odseku, na kojima ćete koristiti upravo najnovije softverske pakete kompanije Autodesk. Bez obzira na to za koji program se odlučite, na ovoj ustanovi možete usvajati znanja koja će vam omogućiti da steknete svaki sertifikat na dva načina: putem interneta, ili iz moderno opremljenih učionica.

Kreativnost je nešto sa čime se čovek rađa, ali da biste došli u situaciju da ovu osobinu i odlično naplatite neophodno je da započnete specijalizovano školovanje za rad u ovim Autodeskovim programima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA