≫ 

Uz indeks i najnoviji tablet: Studentima ITS škole uručeni vredni pokloni (VIDEO) (FOTO)

Poklon za novu generaciju budućih vrhunskih stručnjaka

  • 0

Studenti ITS visoke škole dobili su najnoviju seriju Tesla tableta koji će im pomoći da uče i stiču nova znanja i kada su van nastave.

Zahvaljujući tabletima, polaznici škole će moći da skidaju potreban materijal i proučavaju ga u hodu, ali i da koriste posebne aplikacije koje će im pomoći u savlađivanju gradiva određenih predmeta.

Na ovaj način studenti ne uče samo o novim tehnologijama i njihovoj primeni, već mogu i da je svakodnevno koriste i tako unapređiju svoje infromacione veštine.

ITS se nalazi u Tehnološkom centru kompanije Comtrade, najvećem IT tehnološkom centru u regionu, što studentima omogućava jedinstvene uslove za učenje i rad. Tokom školovanja, svaki student dobija Tesla tablet, proizveden u kompaniji Comtrade, sa instaliranim obrazovnim aplikacijama, koje upotpunjuju interaktivnu nastavu i olakšavaju učenje, i pristupom sistemu za softverski podržano studiranje.

Foto: Telegraf

Učionice su opremljene interaktivnim tablama i računarima najboljih proizvođača, a tu je i specijalno opremljena Apple učionica, kao i Stiv Džobs laboratorija.

U kreiranju kurikuluma ITS-a prihvaćeni su svetski standardi obrazovanja iz oblasti računarskih nauka, implementirani najkvalitetniji programi i ugrađena iskustva osnivača iz višegodišnjeg rada na polju IT obrazovanja.

Najnaprednija Visoka škola na ovim prostorima studentima nudi četiri različita programa: informacione tehnologijeinformacioni sistemielektronsko poslovanje i računarska multimedija.

Daljinac

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA