≫ 

Odbrana doktorskog umetničkog projekta na Fakultetu savremenih umetnosti

U subotu, 31. marta 2018, u 12 časova na Fakultetu savremenih umetnosti u Beogradu, u Ulici Svetozara Miletića 12, Ljiljana Bauer će pristupiti odbrani doktorskog umetničkog projekta u oblasti likovnih umetnosti pod nazivom „Objektivnost u postmodernoj praksi”.

  • 3

Pored doktorskih studija vizuelnih umetnosti, na Fakultetu savremenih umetnosti postoje doktorske studije dramskih umetnosti i dizajna, ali i akreditovane master i, naravno, osnovne studije.

Studenti mogu da se opredele za studije likovnih umetnosti, dramskih umetnosti – glume, grafičkog dizajna, dizajna enterijera, dizajna kostima ili menadžmenta umetničke produkcije i medija.

Fakultet savrmenih umetnosti ima tradiciju dugu 20 godina. Do danas je formirao veliki broj uspešnih i priznatih umetnika koji su poznati ne samo na ovim prostorima već i u najznačajnijim svetskim umetničkim centrima.

Nastavni program kreiran je tako da uspešno povezuje tradicionalne umetničke metode sa najsavremenijim dostignućima u tehnologiji, pa studenti stvaraju dela koja idu u korak sa vremenom i tako postaju konkurentni na tržištu rada. Ljubav i talenat prema umetnosti pretvaraju u profitabilna zanimanja.

To je koncept umetničkog obrazovanja, jedinstven na ovim prostorima, koji stvara umetnike koji su spremni da odgovore na sve izazove modernog doba.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA