≫ 

Cisco i Comtrade na konferenciji novih tehnologija u edukaciji

Predstavili su inovativna rešenja za unapređenje kvaliteta obrazovanja u Srbiji

  • 0

Ovogodišnja konferencija ,,Nove tehnologije u obrazovanju” održana je u Beogradu sa ciljem predstavljanja inovativnih tehnoloških rešenja i njihove primene na unapređenju kvaliteta obrazovanja u Srbiji i regionu.

Međunarodnu konferenciju Nove tehnologije u obrazovanju, British Council organizuje petu godinu zaredom sa namerom da se kroz seriju predavanja i radionica učiteljima i nastavnicima predstave iskustva o upotrebi novih tehnologija u procesu učenja, razvoj digitalnog sadržaja, algoritamsko razmišljanje i kodiranje.

Cisco je zajedno sa partnerom, kompanijom Comtrade, predstavio Cisco Webex rešenje i njegove mogućnosti u sektoru obrazovanja. Webex je najrasprosranjeniji servis za glasovne, web i video konferencije, a njegova primena u edkuaciji se zasniva na povezivanju i zajedničkom radu više učesnika sa udaljenih lokacija. Tokom Cisco prezentacije prikazani su primeri korišćenja Webex servisa u obrazovanju, a posetiocima konferencije predstavljen je i demo samog Webex servisa.

Kompanija Comtrade je na svom štandu predstavila svoj novi prijekat- TeslaEdu management learning system i iskustva u implementaciji u školama u Srbiji. Više o konferenciji možete pogledati u video prilogu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA