Tražiš posao? DANAS JE TAJ DAN! Dođi na najveći sajam zapošljavanja LINK2job i napravi prekretnicu u svojoj karijeri

  • 1

Muku mučite sa poslom i neredovnom platom, nezadovoljni ste na svom radnom mestu ili uopšte nemate posao? Danas sve to možete da promenite! Dođite na najveći LINK2job sajam zapošljavanja i napravite odlučujući zaokret u svojoj karijeri.

LINK2job sajam zapošljavanja koji će se održati danas od 10 do 18 časova u hotelu „Metropol Palace” je najveći sajam zapošljavanja do sada. Na njemu će učestvovati preko 40 kompanija, koje će ponuditi oko 450 novih radnih mesta. Ono što je najvažnije jeste da je ulaz potpuno besplatan. Sve što treba da uradite jeste da se na vreme prijavite putem OVOG LINKA i na taj način rezervišete svoje mesto.

Foto: Promo

LINK2job sajam zapošljavanja održava se u organizaciji Centra za razvoj karijere, uz podršku Grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Ostavite svoj CV velikim multinacionalnim kompanijama i ostvarite kontakt sa poslodavcima

Mnoge velike i uspešne kompanije učestvovaće na LINK2job sajmu zapošljavanja. Među poslodavcima su Sitel, Mozzart, Comtrade, Degordian, Orion, ali i obrazovne ustanove ITAcademy, BusinessAcademy i Savremena gimnazija, kao i mnogi drugi sa velikim brojem otvorenih radnih mesta. Možda baš vi imate potrebne kvalifikacije.

Ostvarite kontakt sa potencijalnim poslodavcima i među bogatom ponudom poslova pronađite pravi za sebe. Prijavite se i napravite krupan korak ka unapređenju svoje karijere.

BONUS – Svaki posetilac Sajma dobija poklon-kurseve potpuno besplatno

Pored velike šanse da baš na Sajmu zapošljavanja pronađete posao, svako ko u petak, 9. novembra, od 10 do 18h, dođe u hotel „Metropol Palace” dobiće na poklon kurseve engleskog jezika ili jedan od Microsoft Office modula ECDL kursa po izboru (Word, Excel, PPT…). Prijavite se na sajtu LINK2job i rezervišite kurs, a potom na samom sajmu potvrdite svoju rezervaciju i kurs je vaš, potpuno besplatno!

Kursevi koje dobijate su online – preko interneta, što znači da ćete moći da ih pohađate kada god vi želite, sa bilo kog mesta, od kuće ili sa posla.

Unapredite svoje veštine uz pomoć Centra za razvoj karijere

Pored kurseva, čekaju vas i brojne besplatne pogodnosti pomoću kojih ćete unaprediti svoju radnu biografiju – CV. Imaćete mogućnost izrade profesionalne fotografije za CV, korisna predavanja i radionice kompetentnih stručnjaka, kao i mogućnost da kroz Job Box za simulaciju intervjua otkrijete kako vas poslodavci vide, gde grešite i kako to da ispravite.

Centar za razvoj karijere pomoći će vam da steknete dodatne veštine koje su nekada i presudne kod poslodavaca kada biraju idealnog kandidata za svoju kompaniju. Cilj Centra je da promoviše celoživotno učenje i daje podršku u građenju uspešne karijere i pronalasku novih mogućnosti profesionalnog usavršavanja svakog korisnika.

Krajnje je vreme da preuzmete karijeru u svoje ruke. Napravite odlučne korake, pronađite posao prema svojim željama ili promenite postojeći. Nemojte da tražite izgovore, prijavite se na vreme i dođite na najveći sajam zapošljavanja u našoj zemlji, 9. novembra, u hotelu „Metropol Palace”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA