≫ 

BESPLATAN WEBINAR: Naučite kako se kreiraju uspešne SEO kampanje

U utorak, 12. marta, od 17:30 časova, u prostorijama LINK groupa u Zemunu (Cara Dušana 34) održaće se ekskluzivni webinar „How to kickstart your SEO campaign with a data-driven audit”. Imaćete priliku da saznate o SEO audit tehnikama, kao i kako se kreiraju napredne SEO kampanje. Ovu veoma interesantnu radionicu možete pratiti besplatno

  • 0

Ovaj seminar je inače besplatan samo za polaznike InternetAcademy, što je jedan od brojnih benefita koje imaju polaznici. Ipak, InternetAcademy poklanja 10 mesta na ovom ekskluzivnom SEO seminaru, a potrebno je samo da se prijavite putem ovog linka.

Saznajte više o naprednim SEO tehnikama

Internet poslovanje direktno zavisi od rangiranja na internetu, tj. u Google pretragama. Zahvaljujući saradnji LINK groupa i kompanije Link-Assistant moći ćete da pratite ekskluzivni webinar koji otkriva razne malo poznate SEO audit tehnike.

Webinar „How to kickstart your SEO campaign with a data-driven audit” vodiće Inessa Bokhan, Digital Marketing Specialist iz kompanije Link-Assistant, koja stoji iza SEO PowerSuite alata – vodećeg svetskog softvera za rad u ovoj oblasti.

Inessa poseduje 10-godišnje iskustvo u vođenju uspešnih SEO i content marketing projekata.

Predavanje možete da pratite potpuno besplatno, a potrebno je samo da se prethodno prijavite.

Šta ćete naučiti na webinaru

Na ovom ekskluzivnom webinaru proći ćete kroz ključne korake u kreiranju naprednih SEO kampanja:

- Describe your overall impression of the analyzed website;

- Suggest your strategic objectives;

- Analyze the targeted keyword set & find ”easy wins”;

- Competitor analysis;

- Audit site for critical crawl/accessibility issues;

- Audit the top landing pages;

- Analyze the backlink profile;

- Jot down a summary and prepare the campaign plan.

Pre samog webinara, predavač sa InternetAcademy i ITAcademy Milan Budimkić održaće kratak uvod koji će vam pomoći da se bolje upoznate sa temom webinara i alatima koji će u njemu biti predstavljeni.

Nakon jednočasovnog webinara, biće održana i otvorena Q&A sesija, na kojoj možete dobiti odgovore na sva pitanja o održanom predavanju, ali i uopšte o Search Engine optimizaciji.

Prijavite se besplatno – broj mesta je ograničen!

Broj mesta za webinar „How to kickstart your SEO campaign with a data-driven audit” je ograničen! Prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i naučite nove SEO tehnike i savete.

Prijavite se klikom na ovaj link i pratite webinar besplatno.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA