Samo do kraja juna: Roditelji, osigurajte svom detetu mesto u najsavremenijoj osnovnoj školi

Za sve roditelje osnovaca stižu važne vesti iz Savremene osnovne škole: ukoliko želite da svom detetu obezbedite školovanje po svetskim standardima i najpovoljnijim cenama, imate prilike da to učinite do 30. juna

  • 1
Link group Foto: LINKgroup

Iz Savremene otkrivaju da je interesovanje za upis učenika od I do VII razreda u okviru koga su školarine niže za čak 36% veliko i pozivaju roditelje da se prijave kako bi obezbedili neko od preostalih mesta po povlašćenim uslovima upisa.

Najbolje nacionalno i Kembridž obrazovanje

U Savremenoj osnovnoj školi možete izabrati Nacionalni ili Kombinovani – dvojezični program, koji predstavlja spoj nacionalnog i Kembridž obrazovanja. Nastava na Kombinovanom programu odvija se jednim delom na engleskom jeziku, zahvaljujući čemu deca od malih nogu usavršavaju ovaj jezik. Roditelji savremenih osnovaca veoma su zadovoljni načinom rada i pristupom njihovoj deci i ističu da je to jedan od glavnih razloga zbog koga su se odlučili za Savremenu.

- Zdravlje i sigurnost deteta su mi na prvom mestu, a u Savremenoj su okruženje i odnos prema učenicima takvi da se dete razvija u najzdravijoj atmosferi. Pored svega što nudi učenicima, Savremena još ima i izvanredan program, koji našoj deci garantuje uspešnu budućnost. Sve ovo me je navelo da upišem dete u ovu školu - ističe Jasna Jeremić, Tijanina mama.

Bezbrižna oaza učenja i druženja

Pored toga, roditelji u prvi plan ističu podsticajno i sigurno okruženje, u kome njihova deca usvajaju znanja sa osmehom i neguju svoje mnogobrojne talente.

Link group Foto: LINKgroup

Nataši Hays, čiji je sin Itan upravo završio I razred ove jedinstvene osnovne škole u regionu, posebno je značajno to što Savremena predstavlja bezbedno i podsticajno okruženje u kome njen sin može slobodno da se razvija.

- Bitno mi je da dete ide sa osmehom u školu, da se dobro uklopi i nađe dobre drugare, a u Savremenoj ima toliko druženja, zabavnog učenja i aktivnosti kojima se moj sin veoma raduje. Posebno mi je drago što u Savremenoj nastavnici prate interesovanja svakog deteta pojedinačno i što podstiču njihovu kreativnost, tako da im pomažu da se razvijaju prema svojim afinitetima. Sviđa mi se i što ima mnogo vannastavnih aktivnosti koje daju neko drugačije i zabavno iskustvo i druženje - ističe Nataša Hays.

Edukativna tehnologija za nesputan razvoj dečjih talenata

Savremena osnovna škola je stvarno drugačija i zbog toga što jedina u regionu u nastavi primenjuje koncept razvoja višestruke inteligencije čuvenog profesora sa Harvarda Hauarda Gardnera. Pored pomenutih vannastavnih aktivnosti, brojne sekcije i radionice omogućavaju učenicima da ispolje raznovrsne talente i veštine i tako se razviju u svestrane ličnosti.

Nastava je takođe potpomognuta najsavremenijom edukativnom tehnologijom, koja proces učenja čini efikasnijim. Pod vođstvom i nadzorom nastavnika deca uče kako da moderne tehnologije upotrebljavaju na kreativan i produktivan način, a kroz prestižni ICT Cambridge program osnovci ove škole od ranog uzrasta stiču i IT znanja. Zahvaljujući ovome, vaše dete ovladava digitalnom pismenošću, neophodnom za svakog obrazovanog i uspešnog pojedinca u 21. veku.

Link group Foto: LINKgroup

Po meri učenika i njihovih roditelja

Nastavni proces u Savremenoj prilagođen je u potpunosti ličnosti i afinitetu svakog pojedinačnog učenika. Tako se opšti plan i program personalizuju prema svakom učeniku, što garantuje najveći stepen uspešnosti nastavnog procesa.

Na osnovu toga se formiraju i optimalna odeljenja, u kojima će se učenici međusobno dobro uklopiti i jedni druge podsticati na učenje i napredovanje.

- Časovi su im veoma zanimljivi i interaktivni. Posebno mi se sviđa što su nastavnici vrlo neposredni u pristupu i komunikaciji sa decom. Upravo to razlikuje ovu školu od drugih. Ono što smo mi tražili od škole jeste, pre svega, da prati nastavni plan i program ministarstva, a sa druge strane, da bude drugačija i da bude namenjena deci koja žele malo šire da se razvijaju i komuniciraju i to je upravo ono što smo ovde i pronašl - reči su Borisa Baketarića, Matejinog tate.

Onlajn-platforma za sigurnu nastavu u svakom trenutku

Jedna od prednosti Savremene osnovne škole jeste i jedinstvena Distance Learning platforma za učenje na daljinu. Ona se koristi kao vredna dopuna redovnoj nastavi, a posebno je bila korisna za vreme vanrednog stanja, kada je pohađanje nastave u učionicama bilo onemogućeno.

Osnovci Savremene pratili su uživo časove svojih dobro poznatih učitelja i nastavnika preko DL platforme. Oni su takođe na taj način rešavali domaće zadatke, komunicirali sa učiteljima i drugarima i bili u stalnom kontaktu sa školom. A takođe su realizovali jedinstvenu virtuelnu ekskurziju, na koju su velikodušno poveli sve svoje vršnjake iz Srbije.

Roditelji savremenih osnovaca posebno su zadovoljni podrškom koju su oni i njihovi mališani dobijali tokom vanrednog stanja od Savremene:

- Moram da priznam da niko nije mogao bolje da organizuje onlajn-nastavu od vas. Ne znam za dete u mom kraju i okruženju koje je bilo ovoliko srećno kao moja Milica. Kada ste od jutra među svojima, pa makar i iz svoje sobe, i zajedno prevazilazite sve izazove koje sedenje i učenje kod kuće donosi, imate razloga da se radujete svakog dana. Učenje na daljinu je fenomenalno i deca su nam bila sjajna - kaže Sanja Trikić, Miličina mama.

DL platforma Savremene omogućava da standardi učenja budu u skladu sa najboljim svetskim školama, ali i da nastavni proces bude maksimalno bezbedan i dostupan u svakom trenutku bez obzira na okolnosti.

Ostalo je još malo vremena da iskoristite povlašćene uslove upisa

U Savremenoj osnovnoj školi vaše dete će odrastati u podsticajnom okruženju, u kome se kroz interaktivnu i kreativnu nastavu usvajaju važna znanja, a kroz igru i druženje neguju različiti talenti, kritičko mišljenje i istraživački duh. Iznad svega, vaše dete će steći ljubav prema celoživotnom učenju.

Cilj Savremene nije samo da obezbedi najsavremenije školovanje već i da ga učini pristupačnim za što više učenika i roditelja. Zbog toga su za sve roditelje koji upišu svoje dete do 30. juna obezbeđeni povlašćeni uslovi.

Ostalo je još malo vremena da svom detetu obezbedite sveobuhvatno školovanje po sniženim cenama. Iskoristite priliku!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA