Osigurajte svoje mesto na najtraženijim IT studijama u regionu po najpovoljnijim uslovima

Za sve one koji žele da studiraju IT po najvišim svetskim standardima i u dinamičnom okruženju stižu dobre vesti: Na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS otvoren je predupis za generaciju 2022/2023. s najnižim cenama prijave

  • 0
ITS Foto: LINKgroup

Drugim rečima, što se ranije prijavite, cena vašeg studiranja biće niža.

ITS je u regionu poznat kao prestižna ustanova na kojoj studenti, pod vođstvom posvećenih profesora, postaju traženi IT inženjeri. To je i jedan od razloga zbog čega se uvek traži mesto više.

Naime, iz ITS-a poručuju da se najveći broj mesta rezerviše već tokom predupisa.

Zato, ukoliko želite da postanete traženi IT stručnjak, iskoristite ovu jedinstvenu priliku i obezbedite svoje mesto na najsavremenijim IT studijama po najpovoljnijim uslovima.

Savršen spoj studija i realnog IT poslovanja

Ono po čemu se ITS izdvaja od ostalih visokih škola i fakulteta jeste činjenica da se njegove prostorije nalaze u okviru jedne od najvećih regionalnih IT kompanija. To znači da i studenti ITS-a, po ugledu na najbolje svetske IT škole i fakultete, imaju priliku da tokom školovanja učestvuju u pravim projektima, što se pokazalo kao dragoceno za njihovo sticanje znanja, iskustvo i građenje portfolija.

Kroz kontakt sa iskusnim IT inženjerima studenti usvajaju "male tajne zanata", detaljno se upoznaju s poslovnim procesima, stiču vredna znanja i iz prve ruke dobijaju informacije kako mogu izgledati njihova buduća radna mesta: naime, najbolji među njima imaju priliku da dobiju posao nakon školovanja kod jednog od najpoželjnijih poslodavaca na ovim prostorima: reč je o Comtradeu.

Siguran put do posla ili nastavka školovanja na svetskim univerzitetima

Nakon uspešnog školovanja studenti ITS-a nemaju problem da pronađu posao u struci, što i nije neko iznenađenje kada se ima u vidu činjenica da se njihova rešenja koriste u mnogim sferama poslovanja. Jednostavno, školovanje po najsavremenijem IT kurikulumu i saradnja na realnim poslovnim projektima čini studente ITS-a savršenim kandidatima, te ih možete sresti u nekim od najuspešnijih domaćih i svetskih kompanija kao što su: Orion telekom, Asseco SEE, Omnicom Solutions, Comtrade, Questys Solutions, Performance Technologies, Saga, Mozzart Bet, eFRONT, eGaming Consulting i mnoge druge.

Pored toga, ITS diploma je priznata i u brojnim zemljama sveta, zahvaljujući čemu su mnogi studenti ITS-a nastavili školovanje na univerzitetima u Švajcarskoj, Kanadi, Nemačkoj, Engleskoj, Turskoj i drugim visokim ustanovama širom sveta.

Nakon studiranja na ITS-u vrata IT industrije i svetskih univerziteta su vam širom otvorena, o čemu svedoče brojni zadovoljni studenti ITS-a.

Moderno i podsticajno okruženje za studiranje bez granica

Činjenica da su ITS osnovale dve vodeće kompanije u sferi obrazovanja i IT poslovanja u jugoističnoj Evropi – LINKgroup i Comtrade – i smestile je u samo središte najvećeg IT centra na ovim prostorima glavni je razlog zbog čega studenti stiču znanja u najsavremenijem okruženju.

Studiranje na ITS-u podseća na rad u Google prostorijama, a odlikuju ga dinamičanost i stalno usavršavanje. Kroz predavanja, učešće na pravim projektima i zahvaljujući slobodnoj razmeni ideja između brojnih IT kreativaca studenti brzo postaju samostalni IT inženjeri sa bogatim znanjem i iskustvom.

A zahvaljujući inovativnoj platformi za učenje na daljinu, jedinstvenoj na ovim prostorima, obezbeđen je 24/7 pristup nastavi i učenju. Putem HD live streama studenti mogu da prate predavanja i vežbe od svoje kuće, da ih ponovo pogledaju u video-arhivi i time dodatno utvrde gradivo koliko god puta žele. Osim toga, studentima su na raspolaganju dodatni interaktivni resursi za usvajanje znanja, online kursevi, testovi za vežbanje i chat komunikacija sa kolegama i profesorima.

ITS Foto: LINKgroup

Pravi izbor studija – sveobuhvatni programi za blistavu IT karijeru

Programi na ITS-u predstavljaju redak spoj svetskih standarda iz IT obrazovanja, bogatog višegodišnjeg iskustva u IT oblasti, njenih osnivača i realnih potreba tržišta.

U zavisnosti od svojih interesovanja i potreba možete izabrati 4 najtraženija IT programa na osnovnim studijama:

Informacione tehnologije – program koji vam omogućava da postanete softver inženjer iz jedne od najplaćenijih oblasti današnjice tako što ćete savladati bogate alate, jezike i tehnologije (Visual Studio.NET, C, C#, SQL, ADO. NET, ASP. NET, PHP, Java i dr.) i biti upućeni u kompletan proces izrade i implementacije softvera.

Elektronsko poslovanje – ukoliko vas interesuje budućnost poslovanja, onda je ovaj program pravi izbor za vas. Na njemu ćete naučiti kako da pokrenete e-poslovanje, napravite web aplikacije i sisteme, kao i tehnike uspešnog promovisanja i prodaje proizvoda online.

Računarska multimedija – ovaj traženi program spaja oblasti web i grafičkog dizajna, ali i znanja iz multimedija, vizuelnih komunikacija, produkcije i dinamičkih vizuelnih principa, zahvaljujući čemu studenti postaju traženi dizajneri za nove medije.

Informacioni sistemi – ovo je program za one koji sebe vide na mestu budućih IT direktora i lidera u IT svetu. Na njemu se stiču znanja za upravljanje poslovnim sistemima i rukovođenje kompleksnim IT projektima.

Za one koji žele da nastave svoje školovanje, tu su takođe i akreditovane master strukovne studije informacionih tehnologija, na kojima tokom dve godine usvajate specijalistička znanja iz sledećih oblasti: Cloud Computing, Data Science, Big Data, Mobile Development, digitalna forenzika, kriptografija, Data Mining, napredne web tehnologije, obezbeđenje kvaliteta softvera i napredno 3D modelovanje. Po njihovom završetku stičete vrednu diplomu strukovnog master inženjera informacionih tehnologija.

Iskoristite predupis i studirajte po najpovoljnijim uslovima

Ukoliko su vaš izbor studije koje će vam obezbediti blistavu karijeru u najplaćenijoj oblasti današnjice, onda budite brzi i iskoristite bogate pogodnosti predupisa.

Imajte na umu da je reč o najtraženijoj IT školi u regionu, zbog čega se većina mesta rezerviše već tokom predupisa. Stoga, izaberite program koji vas interesuje i studirajte po najpovoljnijim uslovima. Prijavite se online ili pozovite na broj telefona 011/40-11-216.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA