≫ 

Legendarni programer Heri Roberts dolazi u Beograd: Besplatna radionica u Naučno-tehnološkom parku

Tema radionice biće "Podešavanje DevTools-a za testiranje performansi"

  • 0
Softver, programiranje Foto: Shutterstock

Višestruko nagrađivani developer i konsultant Heri Roberts, koji je sarađivao sa titanima kao što su Google, Adobe, Unilever, pa i BBC, održaće u petak u 16 časova masterclass radionicu u Naučno-tehnološkom parku u Beogradu.

Heri je tvorac inuit.css-a, moćnog CSS frejmvorka baziranog na Sass-u, BEM-u i OOCSS-u. Uža specijalnost mu je izrada, skaliranje i održavanje velikih front-end arhitektura.

Šta treba da koristimo? Koje funkcionalnosti su nam sve dostupne? Kako da ih pravilno konfigurišemo? Koji je najbolji tok rada? Šta sve propuštamo?

Pitanja su na koje ćete odgovore dobiti u okviru radionice "Podešavanje DevTools-a za testiranje performansi", koju organizuje HelloWorld.

Oni koji budu prisustvovali radionici unaprediće svoje veštine za korišćenje DevTools i naučiti kako da koristeći neke sjajne eksperimentalne funkcije konfigurišu najnaprednija podešavanja i izvuku maksimum iz svojih browser-a.

Radionica uključuje i Herijevu besplatnu kopiju njegovog najnovijeg kursa: "Setting up DevTools for Performance Testing".

Događaj je zatvorenog tipa. Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem linka, a oni koji dobiju dobiju potvrdni mejl mogu prisustvovati događaju. Učešće na masterclass-u je besplatno.

Važno je da svi koji budu dolazili sa sobom ponesu laptop računar sa ažuriranom verzijom Chrome-a.

Video: Drugi dan Games.cona: Zanimljivi kostimi i još više turnira

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA