Kako da vam 2023. bude najuspešnija godina do sada? Pratite ova 4 koraka

Ako želite da ovu godinu započnete dobrim odlukama i učinite je najuspešnijom do sada, onda je krajnje vreme da preduzmete konkretne korake i sreću potražite tamo gde su je mnogi već pronašli – u IT sektoru

  • 0
ITAcademy

Foto: Promo/ LINKgroup

Želja za boljim poslom, na kome ćete odlično zarađivati i uživati u onome što radite, neće se ostvariti sama od sebe. Potrebno je da se pokrenete i uz pažljivo osmišljen plan do rezultata možete doći za manje od 12 meseci.

Pratite korake koje su definisali eksperti sa ITAcademy − međunarodne škole za najtraženije IT profesije i učinite 2023. svojom najuspešnijom godinom!

1. Pronađite sebe u najplaćenijoj oblasti – informacionim tehnologijama

Odavno više nije tajna da se do profesionalnog uspeha najbrže dolazi u sektoru informacionih tehnologija. Odlična zarada i mogućnost pronalaženja posla u svakom trenutku najveće su prednosti ove oblasti.

Tako je u 2022. prosečna plata u IT sektoru iznosila čak 1.600 evra, dok je najveća zabeležena zarada bila neverovatnih 8.500 evra. Poslodavci takođe najavljuju da se očekuje značajan rast plata u 2023. godini.

Međutim, da biste postali deo IT sveta, neophodno je da steknete kvalitetno obrazovanje i pripremite se za buduće zanimanje.

Školovanjem na ITAcademy možete usvojiti potrebna znanja koja će vas uvesti u neku od 6 najtraženijih IT oblasti: programiranje, administracija, dizajn i multimedija, 3D dizajn i CAD, IT poslovanje ili razvoj mobilnih aplikacija.

Istražite oblasti koje odgovaraju vašim interesovanjima i izaberite onu koja vam može doneti najveće šanse za uspeh.

2. Izaberite način na koji ćete se školovati – online ili u učionici

Munjevit razvoj modernih tehnologija, osim novih zanimanja i prilika za zaradu, doneo je i slobodu prilikom odabira načina na koji ćete se školovati.

Svi oni koji nisu u mogućnosti da predavanja prate tradicionalno, u učionicama, do najtraženijih veština na tržištu mogu doći i putem interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje.

To znači da je kvalitetno IT obrazovanje sada dostupno svima koji imaju računar i internet konekciju. Pritom, online školovanje donosi identična znanja i priznate sertifikate kao i klasično obrazovanje.

ITAcademy

Foto: Promo/ LINKgroup

3. Steknite priznati međunarodni sertifikat koji će vas izdvojiti iz konkurencije

Međunarodno priznati sertifikati imaju posebnu vrednost u očima poslodavca, jer predstavljaju siguran dokaz vaše stručnosti. Pored kompletne jednogodišnje obuke, na ITAcademy dobijate mogućnost za besplatno sticanje sertifikata kao što su Oracle, Adobe, Autodesk, Microsoft, Linux, Zend, Cambridge, Unity, Cisco, CompTIA, ICM, CIW, ISTQB i drugi.

Uz praktična IT znanja, sertifikat i iskustvo koje možete steći tokom školovanja vrlo brzo ćete pronaći svoj prvi posao u najplaćenijoj oblasti današnjice!

4. Za lakši put do posla – praksa i pomoć prilikom zapošljavanja

Pored revnosnog učenja, da biste započeli uspešnu IT karijeru, morate da steknete i dodatne poslovne veštine, kao i da svoje znanje primenite u praksi. Brojne pogodnosti koje su na raspolaganju polaznicima ITAcademy znatno olakšavaju taj proces.

Tako, pored stručnih znanja za posao u IT sektoru, na ITAcademy ćete imati priliku da usavršite engleski i nemački jezik za rad u inostranstvu. Uz to, očekuje vas i mogućnost besplatnog doživotnog usavršavanja, 100 besplatnih sati u IT hubovima za razvoj biznisa i freelance karijere, program za razvoj ličnih i profesionalnih veština, kao i niz besplatnih programa u okviru kojih ćete realizovati svoje prve projekte i steći praktične veštine za brži pronalazak posla. A za one koji se u toku školovanja istaknu svojim rezultatima, tu je i praksa, kao i mogućnost zaposlenja u nekim od najboljih kompanija u zemlji i regionu, sa kojima ITAcademy sarađuje preko Centra za razvoj karijere.

Ne zaboravite, ovo su samo neke od besplatnih pogodnosti koje vas očekuju u toku i nakon školovanja na ITAcademy. A da vas sasvim sigurno, ako se dovoljno posvetite, očekuje i uspešna IT karijera, potvrđuju i brojni polaznici koji već uveliko posluju u IT sektoru širom sveta.

ITAcademy poklanja do 1.200 € popusta svima koji odluče da u 2023. započnu školovanje za najplaćenije IT pozicije

Da na svojoj ovogodišnjoj to do listi čekirate prva četiri koraka, treba vam manje od 12 meseci. U tome vam može pomoći i ITAcademy, koja poklanja do 1.200 evra popusta svima koji odluče da u 2023. započnu školovanje za najplaćenije IT pozicije i pokrenu uspešnu IT karijeru.

Posebne pogodnosti upisa na ITAcademy važe samo do utorka, 31. januara – zato se prijavite na vreme i realizujte plan čiji će vam rezultat promeniti život.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA