• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Najsavremenija Cambridge i IB osnovna i srednja škola u regionu za Dan škole poklanja velike popuste za upis

Vreme čitanja: oko 3 min.

U najmodernijoj osnovnoj i srednjoj Cambridge i IB školi u regionu, u kojoj se nastava odvija isključivo na engleskom jeziku, godinama stasavaju visokoobrazovani, ambiciozni, motivisani i uspešni mladi ljudi, koji svoj akademski i profesionalni razvoj nastavljaju na najprestižnijim domaćim i svetskim univerzitetima

  • 0
Link Group

Foto: Promo/ LINKgroup

Zato je baš sada pravo vreme da i vaše dete upiše International School! Tokom Dana škole, koji traje do 31. maja, International School vam poklanja školarine niže i do 2.128 evra! Ne dozvolite da vam izmakne prilika da za svoje dete izaberete blistavu akademsku i profesionalnu budućnost u podsticajnom okruženju.

Međutim, imajte u vidu da, prema poslednjem preseku stanja, više nema slobodnih mesta za upis u Year 9 (VIII razred osnovne škole), dok je za Year 7 i Year 8 (VI i VII razred osnovne škole) ostao veoma mali broj slobodnih mesta. Za upis u srednju školu slobodnih mesta ima samo za Year 10 i Year 12 (I i III razred srednje škole), sa unapred određenom kombinacijom predmeta, kao i za sve razrede u okviru Cambridge Distance Learning školovanja. Zbog velikog interesovanja raspoloživa mesta će se popunjavati u skladu sa redosledom pristizanja prijava za upis. Prijavite se preko njihovog sajta »

Prestižno Cambridge i IB obrazovanje za internacionalnu budućnost

International School je osnovna i srednja Cambridge i IB obrazovna ustanova akreditovana od Cambridge univerziteta i Ministarstva prosvete Republike Srbije, koja učenicima pruža najkvalitetnije osnovno i srednjoškolsko obrazovanje. Učenici nastavu prate isključivo na engleskom jeziku, što im otvara vrata uglednih svetskih i domaćih fakulteta.

Krajnji cilj International Schoola, kao future-ready škole, u pogledu obrazovanja i vaspitanja jeste pun intelektualni, emocionalni, socijalni, moralni i fizički razvoj učenika, u skladu sa njihovim sposobnostima, potrebama i interesovanjima.

Rad u malim grupama, uz posvećene mentore i kvalitetan nastavni kadar, prepoznavanje potreba svakog učenika i inovativan pristup u radu jeste ono što izdvaja International School i što garantuje da će i vaše dete dobiti prestižno Cambridge ili IB obrazovanje.

Link Group

Foto: Promo/ LINKgroup

Škola budućnosti koja otvara vrata prestižnih univerziteta

International School, moderan u svakom smislu reči, učenicima pruža funkcionalno znanje i odličnu pripremu za visoke škole i fakultete. Nastavni proces okrenut je ka budućnosti, a znanja i veštine koje učenici stiču idu u korak sa savremenim tokovima.

Interdisciplinarna, interaktivna i kreativna nastava, kao i brojne vannastavne aktivnosti, odvijaju se u modernim, odlično opremljenim učionicama, prostorijama za odmor, sportskim salama i na terenima. Učenicima je na raspolaganju širok spektar tehnoloških resursa, edukativnih aplikacija i drugih uređaja koji proces učenja čine lakšim i zanimljivijim, dok roditelji putem specijalizovanog portala u svakom trenutku mogu da provere uspeh svog deteta.

Cambridge program za srednjoškolce od sada je moguće pohađati i online, iz bilo kog grada ili zemlje

Ako vam nije praktično da vaše dete dolazi na nastavu, ne živite u Beogradu ili želite da vaš srednjoškolac pored redovne škole paralelno pohađa i Cambridge International program, sve potrebne kvalifikacije za sticanje svetski priznatih ICE i AICE diploma možete dobiti na International School Cambridge DL programu.

Pored tradicionalne nastave u učionicama, učenicima International Schoola omogućeno je i da nastavu prate online, putem jedinstvene Distance Learning platforme. Sve što vam je potrebno su internet konekcija i računar ili mobilni uređaj. Učenici će u online okruženju moći da rade sve što rade i u tradicionalnoj učionici – da slušaju, gledaju i čitaju, uz dostupnost materijala 24/7 i kompletnu podršku profesora i mentora.

Kao rezultat školovanja na daljinu učenici dobijaju isti kvalitet znanja i veština kao da su učili iz klupe. Kvalifikacije i diplome su podjednako priznate i vašem detetu otvaraju vrata najprestižnijih svetskih univerziteta.

Link Group

Foto: Promo/ LINKgroup

Poklonite svom detetu internacionalno obrazovanje po povlašćenim cenama

Sjajan popust za Dan škole šansa je koju ne smete da propustite! Za samo 689 evra mesečno svom detetu obezbeđujete školovanje u najmodernijoj Cambridge ili IB školi u regionu i razvijanje u kreativnom i podsticajnom okruženju koje otvara vrata najprestižnijih svetskih i domaćih univerziteta.

Prijavite se do 31. maja i iskoristite cenu školarine nižu čak i do 2.128 evra.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok