Vreme čitanja: oko 3 min.

Open Day za osnovce: Besplatno zavirite u ITHS – srednju IT školu

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Najmodernija Comtrade srednja IT škola – ITHS – otvara vam svoja vrata na jedan dan

  • 0
ITHS Foto: Promo/ LINKgroup

Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS otvara svoja vrata na jedan dan svim osnovcima i njihovim roditeljima zainteresovanim da lično istraže najsavremenije uslove učenja i rada.

Ova jedinstvena IT škola organizuje Open Day u subotu, 16. marta, od 11 časova, u prostorijama škole na Novom Beogradu (Savski nasip 7), kada će svi zainteresovani imati priliku da saznaju zašto nosi epitet najtraženije IT škole u regionu.

Za učenike su organizovane mnogobrojne radionice koje će im omogućiti priliku da istraže školu, modernu IT laboratoriju, praktične metode rada i savremeno školsko okruženje.

Ovaj događaj ima poseban značaj i za roditelje jer im omogućava da steknu uvid u funkcionisanje škole i njen ambijent. Takođe, pruža im priliku da se upoznaju sa direktorom i menadžmentom škole, te dobiju odgovore na sva moguća pitanja. Na taj način roditelji će uživo moći da vide kako izgleda kada njihovo dete pohađa najmoderniju srednju školu za buduće stručnjake u oblasti informacionih tehnologija.

Ulaz na Open Day je potpuno besplatan, ali je preporučljivo da se što pre prijavite zbog ograničenog broja mesta. Za više detalja o ovom događaju posetite veb-stranicu škole ili kliknite na link.

Prilika da osnovci besplatno upoznaju najmoderniju IT srednju školu

ITHS Foto: Promo/ LINKgroup

Ukoliko još uvek imate neke nedoumice, Open Day je izuzetna prilika da upoznate sistem rada ITHS-a i kroz lično iskustvo spoznate zašto je ovo obrazovanje posebno.

Nakon svečanog prijema, planirane su fenomenalne radionice u okviru različitih oblasti kao što su programiranje, elektronika i multimedija, a roditelji će imati priliku da se bolje upoznaju sa načinom rada ove škole, kao i da postave pitanja u vezi sa svime što ih interesuje.

Na taj način ćete moći da osetite školsku atmosferu, uvidite kako izgledaju mentorska nastava i praktično učenje kroz stvarne projekte, kao i da se upoznate sa IT laboratorijama ITHS-a. Osim jedinstvenog pristupa učenju, ITHS se izdvaja po tome što je jedina srednja škola koja je smeštena unutar poslovnog kompleksa jedne od najuspešnijih IT kompanija – Comtradea – te učenicima pruža profesionalni razvoj od samog početka.

Tu je i posebna pogodnost: roditelji koji budu deo Open Daya moći će da ostvare dodatni popust na cenu školovanja, koja je već snižena do 26%. Ovo je sjajna prilika da vaše dete iskusi kako izgleda savremeno obrazovanje koje će usmeriti njegovu budućnost.

ITHS: Najtraženije IT obrazovanje za svetske mogućnosti

U ITHS-u se učenicima pruža prilika da dožive jedinstveno srednjoškolsko obrazovanje u najmodernijoj IT školi u regionu. Raznovrsne vannastavne sekcije i praktični projekti omogućavaju svakom učeniku da pronađe svoje mesto u oblasti koja najbolje odražava njegove talente i sklonosti. Okruženje s podjednako motivisanim vršnjacima stvara pozitivnu atmosferu, gde se oni i međusobno podstiču na lični napredak.

ITHS nije obična srednja škola, jer se u njoj ljubav prema radu na računaru i talenat učenika u vezi sa tom oblašću pretvaraju u siguran put ka uspešnoj karijeri.

Prijavite se na vreme: Otkrijte kako se obrazuju IT lideri i obezbedite dodatni popust

Open Day je idealna prilika da već u subotu, 16. marta, saznate zašto se za ITHS uvek traži mesto više, kao i da li je ova škola pravi izbor za razvoj talenata i potencijala vašeg deteta.

Besplatna prijava »

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA