≫ 

TESLA TABLET L8.1: Sve što vam treba, samo povoljnije od konkurencije

Idealno rešenje za sve koji razmišljaju o kupovini tableta, ali i o budžetu

  • 3

Želite da stalno budete povezani sa porodicom, prijateljima, poslom, onlajn sadržajima i zabavnim opcijama, ali je ekran vašeg pametnog telefona previše mali i nedovoljno komforan, a laptop računar previše glomazan da biste ga stalno nosili sa sobom?

Slični problemi su doveli do popularizacije tablet računara koji su, zbog svoje praktičnosti i izuzetne mobilnosti, lako osvojili srca miliona korisnika širom sveta.

Prateći svetske tehnološke trendove i potrebe korisnika, brend Tesla je domaćem tržištu nedavno predstavio svoj novi Tesla Tablet L8.1, uređaj koji nudi sve što vam je od tableta potrebno, samo mnogo povoljnije.

Praktičan pre svega

Foto: Dušan Stojančević/Savršen tablet ako želite praktičnost

Tesla Tablet L8.1 je kompaktan, neznatno manji od standardne školske sveske formata A5, a težak je svega 336 grama. Ovaj uređaj lako staje čak i u prosečnu mušku torbicu, a kućište izrađeno od aluminijuma i tanak profil ostavljaju utisak daleko skupljeg tableta. Začuđujuće lak za nošenje i upotrebu, Tesla Tablet L8.1 je odlično zaštićen u izdržljivom metalnom telu.

Ekran idealnih proporcija

Foto: Dušan Stojančević/Kompaktne dimenzije zbog kojih lako može da se nosi svuda

Ekran tablet računara nesumnjivo predstavlja njegovu najbitniju komponentu, jer se kompletna interakcija između korisnika i uređaja odvija preko njega. Imajući ovu činjenicu u vidu, kompanija Comtrade je Tesla Tablet L8.1 opremila ekranom od idealnih 8 inča. Manja dijagonala pogoršala bi preglednost i čitljivost sadržaja, dok bi veća dijagonala smanjila udobnost prilikom unosa teksta, jer biste palčevima jedva mogli da dohvatite sva slova na tastaturi, a uređaj ne biste mogli čvrsto da držite.

Uz dijagonalu, važan je i kvalitet slike. Uz IPS ekran Tesla tableta L8.1 slika ne gubi na kvalitetu kada se posmatra iz bilo kog ugla. To znači da nećete morati ukočeno da sedite u jednom položaju dok čitate, surfujete internetom ili gledate film, već ćete moći udobno da se smestite i menjate položaj tela onako kao vama odgovara. Uz to, HD rezolucija obezbeđuje jasan prikaz, a toplinu boja možete dodatno da podešavate zahvaljujući ugrađenom MiraVision softveru.

Foto: Promo

Mogućnosti povezivanja na internet

Za vezu sa internetom, Tesla Tablet L8.1 se oslanja na Wi-Fi tehnologiju. Wi-Fi mreže danas su dostupne u gotovo svim ugostiteljskim objektima, poslovnim objektima, benzinskim stanicama, pa čak i u parkovima. Dakle, uz Tesla Tablet L8.1 možete da ostanete povezani sa porodicom, prijateljima, kolegama i onlajn sadržajima gde god da se nalazite.

Povezivanje sa televizorom, monitorom ili projektorom

Foto: Dušan Stojančević/Tesla Tablete odlikuje odlična multimedija

Mnogi tablet računari nemaju mogućnosti povezivanja sa nekim spoljnim ekranom, što ograničava njihovu upotrebnu vrednost. Mnogi – ali ne i Tesla Tablet L8.1 koji poseduje microHDMI priključak putem kojeg se može povezati sa televizorom, monitorom ili projektorom. Drugim rečima, uz pomoć Tesla tableta L8.1, poslovnu prezentaciju možete da održite i bez teškog i glomaznog laptopa.

Ukoliko ste na odmoru, a meteorološke prilike vam ne dozvoljavaju da izađete iz sobe, povežite Tesla Tablet L8.1 sa televizorom i zajedno sa svojim mališanima uživajte u filmovima ili crtaćima. Uz to, ovaj uređaj ima ležište za microSD memorijsku karticu, pa o prostoru za smeštanje filmova ne treba da brinete.

I to nije sve, jer za povezivanje sa televizorom možete da koristite i bežičnu vezu, tačnije Google Cast tehnologiju kojom je Tesla Tablet L8.1 takođe opremljen.

Foto: Promo

Muzika za društvo ili samo za sebe

Tesla Tablet L8.1 nudi vam još jedan zgodni dodatak – FM radio. Za slušanje FM radija neophodno je da u tablet uključite slušalice, jer one istovremeno funkcionišu i kao FM antena, a nakon toga možete da izaberete da li ćete muziku slušati na zvučniku uređaja ili putem slušalica, zamo za sebe.

Hardver i softver

Foto: Dušan Stojančević/Idealno rešenje za sve kojima treba multimedija u pokretu

Pokretačku snagu uređaju daju MediaTek MT8163 četvorojezgarni procesor, operativni sistem Android 7.0 Nougat, 1GB radne memorije i baterija kapaciteta 3.600 mAh koja će vam omogućiti sate korišćenja bez dopunjavanja.

Korisnički interfejs se gotovo nimalo ne razlikuje od takozvanog „stock“ Android interfejsa. Drugim rečima, Tesla Tablet L8.1 nudi gotovo čisto Google iskustvo, za jednostavno i intuitivno korišćenje uređaja.

Naravno, tu su i neizostavne kamere, od kojih se jedna nalazi na zadnjoj, a druga na prednjoj strani uređaja. Obe kamere dolaze sa rezolucijom od 2 megapiksela. Na korisniku je samo da instalira svoju omiljenu čet aplikaciju, kao što je Skype, i video-ćaskanje može da počne. Naravno, ne zaboravite i da fotografišete zanimljivosti koje vas okružuju. Svi volimo fotografije, zar ne?

Daljinac

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Мићко

    14. april 2018 | 11:59

    Имам два Тесла таблета и са оба сам био презадовољан.

  • Milan Kg

    14. april 2018 | 12:08

    Koja je cena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA