≫ 

TESLA mašina za pranje i sušenje veša je savršena za male prostore i sve koji žele da uštede novac

Idealno rešenje za sve koji ne žele da bacaju pare na dva odvojena uređaja

  • 8

Raširen veš na sušilici ili po stolicama i radijatorima u stanu, a pogotovo u hladnim mesecima i tokom padavina, dobro je poznata slika mnogima od nas. Pored toga što takav način sušenja veša zahteva mnogo prostora, udisanje vlage i hemijskih isparenja deterdženata mogu loše da se odraze na zdravlje članova porodice.

Iz navedenih, kao i iz mnogih drugih praktičnih razloga, u poslednje vreme se sve više korisnika odlučuje za kupovinu mašina za sušenje veša. Ove mašine ne samo da suše odeću na najbolji, najbrži i najzdraviji način, već i znatno štede vreme koje ste do sada trošili na prostiranje i višednevno čekanje.

Međutim, za razliku od mašina za pranje veša bez kojih je gotovo nemoguće zamisliti svakodnevni život, mašine za sušenje još uvek nisu sastavni deo svakog domaćinstva, a najčešći razlog za to je nedostatak prostora. U malim kupatilima i uopšte, stanovima, jednostavno nema dovoljno mesta za obe vrste mašina, pa posedovanje mašine za sušenje veša često ostaje daleka želja. S druge strane, smeštanje ovog uređaja na mašinu za pranje može da vam uštedi prostor, ali iz estetskih razloga ova opcija mnogima nije preterano privlačna.

Najbolje bi bilo kada bi sve mogućnosti mašina za pranje i sušenje bile udružene u jednom uređaju, zar ne? Tu na scenu stupaju kombinovane veš-mašine.

Foto: Tesla

Ovi 2-u-1 uređaji osmišljeni su da štede i prostor i vreme, bez obzira na veličinu kupatila ili kuhinje. Takođe, uz njih ste pošteđeni dosadnog prebacivanja tek opranog veša iz jedne mašine u drugu. I naravno, kupovinom ovakve univerzalne mašine potrošićete manje novca nego prilikom odvojene kupovine ovih uređaja, što će se pozitivno odraziti i na vaš kućni budžet.

Domaći brend TESLA prisutan je i u ovom, veoma popularnom segmentu uređaja za domaćinstvo. Renomirana kompanija Comtrade koja stoji iza ove robne marke, nedavno je predstavila Tesla mašinu za pranje i sušenje veša sa oznakom WW86490M. Uz moderan i elegantan dizajn koji se uklapa u svaki prostor kao dodatnu prednost, ova mašina će vašoj odeći pružiti najbolju moguću negu, zahvaljujući svojim naprednim funkcijama.

Veliki kapacitet bubnja ove kombinovane mašine (8 kg za pranje i 6 kg za sušenje veša), lako će zadovoljiti potrebe svake porodice, a posebno onih sa bebama i malom decom.

Snaga centrifuge od 1400 obrtaja u minutu učiniće će da vaša odeća bude odlično isceđena i pre nego što proces sušenja započne. Ova univerzalna mašina nudi i mogućnost posebne regulacije broja obrtaja centrifuge, kako biste je prilagodili tkanini koju perete i time otklonili bilo kakvu mogućnost oštećenja odeće.

Foto: Tesla

TESLA WW86490M dolazi sa 16 pažljivo podešenih programa koji čine simbiozu najboljih rešenja preuzetih iz iskustava sa raznim uređajima za pranje i sušenje veša, a sve to u cilju tretiranja vašeg rublja na najbolji mogući način. Odloženi start, posebni programi za različite vrste odeće (sportska oprema, osetljivi veš, odeća za bebe, odevni predmeti od vune, brzi programi i četiri različita načina sušenja veša), samo su neke od funkcija ove mašine.

Opcija „Moj ciklus“ pruža mogućnost memorisanja najčešće korišćenih programa, što upotrebu TESLA WW86490M mašine za pranje i sušenje veša čini još jednostavnijim.

Zanimljivo je spomenuti da, uz standardnu visinu i širinu, dubina ovog uređaja iznosi samo 47 cm, što ga čini idealnim za manja kupatila i uže prostore. Takođe, bezuslovna garancija od 5 godina nedvosmisleno ukazuje na nivo kvaliteta izrade i pruža dodatnu sigurnost pri kupovini i korišćenju ovog sjajnog proizvoda.

TESLA WW86490M mašina za pranje i sušenje veša nudi kvalitet po pristupačnoj ceni, što je karakteristika po kojoj su svi TESLA uređaji poznati i zbog koje su brzo postali popularni na tržištu. Ova kombinovana mašina štedi prostor i vreme, a prostiranje veša, čekanje da se on osuši i strah od mogućih padavina sada postaju prošlost. Na vama je samo da se opustite i uživate u dodatnom slobodnom vremenu koje ćete dobiti korišćenjem ovog uređaja. A za veš ne brinite – on je u sigurnim rukama.

(Telegraf.rs/Bojan Milojković/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    31. januar 2019 | 16:34

    O boze, energetski razred B. Trebalo bi poraditi na tome jer kada se kupuje tehnika gleda se i potrosnja elektricne energije.

  • Max

    31. januar 2019 | 15:40

    Izgleda odlicno !

  • Stojan

    31. januar 2019 | 15:38

    Gde ima da se kupi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA