Kupite Tesla veš mašine i mašine za sušenje veša sa super poklonom – uštedite do 6.500 dinara

Iskoristite jedinstvenu ponudu do 24. februara 2019.godine

  • 0

Za sve kupce Tesla veš mašina WF50830M i Tesla mašine za sušenje veša WT8C60M u Roda prodajnim objektima obezbeđeno je 24kg Duel praška za veš.

Tesla veš mašina WF50830M je kapaciteta pranja od 5kg, sa 800 obrtaja u minuti centrifuge. Cena je 21.999,00 dinara, a uz Platnu Super karticu možete je kupiti do 12 rata po 1.833,25 dinara.

Tesla mašine za sušenje veša WT8C60M je kapaciteta sušenja od 8kg. Cena je 29.999,00 dinara, a uz Platnu Super karticu možete je kupiti do 12 rata po 2.499,91 dinara.

Tesla veš mašine odlikuju brojne napredne funkcije koje su do sada bile uglavnom rezervisane za skupe premijum modele. Između ostalog to su miran rad bez vibracija i šetanja mašine, opcija za lakše i efikasnije uklanjanje fleka, opcija za efekat ručnog pranja zahvaljujući kojoj odeća duže traje.

Foto: Tesla

Inovativna 3 vodena toka, kao i kombinovani način pranja koji integriše gnječenje, stiskanje i ispiranje, dovodi do promene jednostavnog modela tradicionalne veš mašine, perfektno rešavajući probleme kao što su nekvalitetno pranje, dugi programi pranja i niska efikasnost pranja.

Brend Tesla stvoren je po ugledu na viziju Nikole Tesle, u kojoj tehnologija ne treba da bude privilegija manjine, već svakodevica za većinu.

Po ugledu na ovu viziju budućnosti u kojoj su dobrobiti od naprednih tehnologija dostupne svima, kompanija Comtrade je odlučila da lansira Tesla belu tehniku „za svaki dan i svaki dom“.

Ovi pristupačni uređaji uključuju veliki izbor modela koji štede energiju, uklapaju se u svaki prostor, dolaze sa funkcijama koje olakšavaju svakodnevnicu i obezbeđuju izuzetnu servisnu podršku, uz 5 godina garancije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA