Isprobali smo robotski brisač podova protiv koga prljavština nema šanse

Ovaj robot radi sve umesto vas i vredi svaki uloženi dinar

  • 4

Bilo da ste prosuli sos od špageta, zemlju iz saksije ili je vaš ljubimac zamislio da je kuhinja toalet, robotski brisač podova Brava Jet m6 vam priskače u pomoć.

Mukotrpono čišćenje džogerom odlazi u prošlost! Zahvaljujući Brava Jet m6 brisaču, podovi će blistati a vi možete uživati u omiljenoj seriji dok on čisti za vas.

Brava Jet m6 brisač podova Telegraf.rs

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji ovaj brisač će srediti vaše podove za tili čas, a na vama je samo da odaberete krpu za željeni način brisanja.

Krpe koje se stavljaju na čistač su perive i mogu da očiste svaku prljavštinu. Krpa za mokro čišćenje napravljena je od "wicking" vlakana i bez problema čisti i najtvrdokornije mrlje, kuhinjske masnoće i lepljive naslage.

Ako imate kućnog ljubimca koji ostavlja dlake po vašim podovima  ili jednstavno želite da se rešite prašine, krpa za suvo čišćenje sa elektrostatičkim vlaknima biće vaš najbolji prijatelj.

Brava Jet m6 brisač podova Telegraf.rs

Nameštaj, zidovi i tepisi više nikada neće biti uprskani jer ovaj brisač podova ima prskalicu sa preciznim prskanjem pomoću koje oslabađa i najtvrđu prljavštinu.

Brava Jet m6 brisač čuva i vaša leđa jer će umesto vas besprekorno očisti prljavštinu i ispod nameštaja a zahvaljujući kvadratnom obliku svi uglovi i ivice zidova biće očišćeni bez ikakvog problema.

Brava Jet m6 brisač podova Telegraf.rs

Uz pomoć tehnologije mapiranja Imprint Smart, brisač upoznaje vaš dom i pronalazi najbolji način za čišćenje svake prostorije pojedinačno. A ako želite da napravite raspored čišćenja ili da odaberete pojedinačne sobe za čišćenje, to možete uraditi pomoću aplikacije iRobot HOME.

Ovaj pametan čistač zna i sam da napuni bateriju. Kada primeti da je baterija pri kraju, automatski se vraća na baznu stanicu gde se napuni i potom nastavlja sa radom, sve dok ne završi zadati proces čišćenja.

Brava Jet m6 brisač podova Telegraf.rs

Vaše je samo da pričvrstite krpu, sipate vodu (ako želite dugotrajni sveži miris koristite i Brava Jet Hard Floor Cleaning tečnost) i stisnete CLEAN. Robotski brisač će sve ostalo uraditi umesto vas.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA