Istraži više uz Huawei Watch GT 2

Pametni satovi kompanije Huawei svojim pojavljivanjem osvojili su srca ljubitelja pametnih gedžeta, a drugom generacijom, koju čine muški i ženski modeli pametnih satova, Huawei je postavio nove standarde kada je reč o ovim uređajima

  • 3
Huawei pametni sat GT2 Foto: Huawei

U nastavku saznajte sve o vašem novom omiljenom pametnom satu i odaberite svoj savršeni par po izuzetno povoljnim cenama.

Uoči Dana zaljubljenih, Huawei je odlučio da pokrene aktivaciju prilikom koje u periodu od 1. do 21. februara ostvarujete neverovatne popuste prilikom kupovine dva Huawei Watch GT2 sata. Prilikom kupovine jednog sata ostvarujete 10% popusta na njega, a ukoliko se odlučite za dva sata, na drugi dobijate 50% popusta.

Koliko se oslanjamo na pametne telefone, nije ni potrebno pominjati, ali uz njih sve češće su tu i tableti, pametni satovi, pametne narukvice (eng. smart band) i drugi gedžeti. Jedan takav gedžet je Huawei Watch GT2 pametni sat, dostupan u više modela za muškarce i žene. Mušku kolekciju čine Sports i Classic modeli satova, dok su u kolekciji namenjenoj nežnijem polu dostupni modeli Classic i Elegant. Bez obzira na vaš životni, ali i modni stil, budite sigurni da ćete u nekom od ovih modela potpuno “pronaći” sebe. Uz to, ukoliko poželite, narukvicu na satu možete zameniti veoma lako i dodatno personalizovati svoj sat.

Huawei pametni sat GT2 Foto: Huawei

Huawei Watch GT2 pametni satovi poseduju brojne opcije, koje vam pored fitnes opcija mogu pomoći da znatno unapredite svoj kvalitet života. Neke od njih su opcija za unapređenje kvaliteta sna (Huawei TruSleep TM), opcija za opuštanje (Relax), kao i opcija za inteligentno praćenje pulsa (Huawei TruSeen TM 3.5).

Takođe, svi modeli Huawei Watch GT2 pametnih satova poseduju memoriju za skladištenje muzike, tako da u sam sat možete sačuvati do 500 MP3 pesama i uživati u njima bez korišćenja pametnog telefona. Naravno, ukoliko već imate svoje omiljene pesme na nekoj streaming platformi, možete povezati sat sa telefonom i slušati ih neometano u bilo kojoj prilici.

Huawei satovi druge generacije su opremljeni Kirin A1 čipsetom kompanije Huawei, koji dodatno unapređuje trajanje baterije i performanse. Baterija na muškim modelima podržava rad u kontinuitetu i do dve nedelje, dok ženska verzija može da radi neprestano do nedelju dana.

Kada su fitnes opcije u pitanju, Huawei Watch GT 2 je kompatibilan sa 15 sportova, uključujući osam sportova na otvorenom (trčanje, hodanje, penjanje, planinarenje, trčanje po stazama, biciklizam, vodeni sportovi i trijatlon) i sedam u zatvorenom prostoru (hodanje, trčanje, biciklizam, bazen, slobodan trening, mašina za trčanje, mašina za veslanje). Za koju god fizičku aktivnost da se odlučite, Huawei Watch GT2 će vam biti odličan saveznik upravo zbog brojnih podataka koje prikuplja i analizira na dnevnom nivou.

Odaberite vaš savršen par satova i ne propustite priliku da po specijalnoj ceni nabavite ovaj pametni gedžet. Istražite više uz Huawei Watch GT2.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    10. februar 2020 | 18:42

    Istrazi vise i postani haker kada kupis sat, posto moras biti haker da otkljucas sve opcije poput izmene lica sata. Sramota.

  • M.G.

    3. april 2020 | 18:12

    Odlican sat!!! 👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA