≫ 

U doba korone i maska postaje gedžet pomoću koga možete da slušate muziku

Uz masku se, pored slušalica, isporučuje i pet izmenjivih filtera vazduha...

  • 0
Maka sa slušalicama Printscreen: YouTube/Engadget

Sudeći prema tome kako stvari u svetu stoje, pandemija korona virusa nas izgleda neće baš tako skoro napustiti, pa će zaštitne maske biti deo naših života još neko duže vreme.

Upravo zbog toga, kompanija Maskfone je odlučila da taj, sada već, komad odeće učini malo upotrebljivijim i prijemčivijim za nošenje. Zato su kreirali zaštitnu masku sa ugrađenim bluetooth slušalicama.

A kako je maska predviđena za višekratnu upotrebu, omogućeno je lako skidanje slušalica, da bi maska mogla da se opere, piše Engadget.

Interesantno je i da se kompanija nije mnogo trudila oko ove svoje "skalamerije". Samo su napravili masku koja omogućava nošenje slušalica, i pritom su odabrali standardne Motoroline slušalice.

Iako se nigde ne pominje koji tačan model slušalica je u pitanju, po izgledu bi se moglo pretpostaviti da se radi o Verveloop 105 fitnes slušalicama.

Maka sa slušalicama Foto: MaskFone

Na samoj maski postoje nacrtani znaci za početak reprodukcije i regulisanje jačine zvuka. Oni sami po sebi nemaju nikakvu funkciju, već samo pokazuju mesto gde se postavlja kontroler za slušalice, kao i gde naležu tasteri na njemu. Uz masku se, pored slušalica isporučuje i pet N95/FFP2 izmenjivih filtera, prenosi PC Press.

Maska, zajedno sa slušalicama i pomenutim filterima košta 50 dolara, što je sasvim korektna cena. Ako ništa drugo, učiniće nošenje maske prijatnijim i prihvatljivije mlađoj populaciji, koja se tome najviše opire.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA