≫ 

Bežične slušalice imaju dizajn legendarnog automobila

Slušalice i bubice koje nose naziv "Lamborghini" primamljiv su poklon za ljubitelje italijanskih četvorotočkaša, naročito u danima prazničnog darivanja

  • 0
Slušalice Foto: Pixabay.com

Lamborghini je pre oko godinu dana najavio kobrending saradnju sa kompanijom Master & Dynamic iz Njujorka,  specijalizovanu za izradu audio uređaja.

Italijanski proizvođač automobila je objavio da su slušalice sa njegovim logom zapravo modeli MW65 i MW07 Plus koje izrađuje Master & Dynamic.

Lamborghini slušalice odlikuje dizajn karakterističan za četvorotočkaše poznate kompanije. Logo Squadra Corse nalazi se ispod zelenog stakla koji prekriva zvučnike.

Pored slušalica tu su i bubice koje se prodaju po nešto nižoj ceni. Dizajn ovih uređaja ne razlikuje se mnogo, ali treba napomenuti da je jačina zvuka koji emituju bubice nešto manja.

Kućište za punjenje bubica izrađeno je od nerđajućeg čelika i u mat boji. Jedno punjenje obezbeđuje trajanje baterije tokom 40 sati korišćenja. Oba audio uređaja imaju dva režima aktivne kontrole buke. Baterija može trajati do 24 sata u zavisnosti od načina korišćenja. Slušalice i bubice rade bežično, a veza se uspostavlja na daljini do 30 metara.

Modeli MW65 i MW07 nisu jeftini, ali su po cenovnom rangu daleko ispod Lamborghini-endorsed Esavox zvučnika koji košta 20.000 dolara. Slušalice se mogu kupiti po ceni od 499 dolara, a bubice koštaju 250 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA