Ljubitelji sporta, predstavljamo vam njegovo veličanstvo - Neo QLED televizor

Da li ste znali da su žute loptice u tenisu počele da se koriste tek 1986.godine i to kako bi se povećala vidljivost za gledaoce kraj, tada još uvek, malih ekrana?

  • 0
Samsung NeoQLED3 Foto: Samsung

Mali ekrani u međuvremenu su postali pametni televizori, a jedna stvar je ostala nepromenjena. Gledaoci, a posebno ljubitelji sporta, jednostavno obožavaju kada meč mogu da prate iz udobnosti svog doma, a da im osećaj bude kao da su fizički na tribinama.

Šta televizor treba da pruži ljubiteljima sporta?

Uzećemo za primer upravo tenis. Za prenos teniskih mečeva je važan dobar prenos, bitne su kamere koje prate svaki pokret tenisera i kretanje loptice, kako biste s druge strane ekrana upravo vi ispratili svaki detalj, svaki poen, svaki aut. Jasna slika i oštrina reprodukcije omogućavaju vam da tokom same igre, bez vraćanja i usporenih snimaka procenite da li je vaš omiljeni igrač ostvario baš taj poen za pobedu.

Kako je igra dinamična, u svakom "brzom sportu" važna je i veličina ekrana. Što je ekran veći, to je bolja rezolucija, poput one koju imaju Samsung Neo QLED 4K televizori. Dobar primer su i trke Formule 1, koje kada pratite na pravom, velikom ekranu doživite kao da ste u kabini vozača, i sa njim ulazite u oštru krivinu brzinom 300km/h. Uz veliki ekran, osetićete kako se i sami telom naginjete u pravcu krivine.

Boje su takođe podjednako važna stavka. Ako pratite, recimo, biciklističku trku koja se dešava po maglovitom danu, nije jednostavno uočiti dresove trkača. Bez obzira na to koliko je scena osvetljena, važno je da svaku nijansu doživimo onako kako izgleda u stvarnosti a upravo Samsung Neo QLED televizori pružaju ovakav doživljaj.

Samsung NeoQLED3 Foto: Samsung

Najvažnija sporedna stvar na svetu

Ljubitelji fudbala znaju da je u toku gledanja utakmica, osim slike, jednako bitan i dobar zvuk, kao jedna od ključnih komponenti za potpunu atmosferu. Pesma i huk sa tribina koji se jasno čuju kada tim ide ka pobedi, učiniće da i vi ustanete sa kauča i pridružite se uzbudljivom navijanju. Evolucija zvuka koju pružaju TV uređaji poput Samsung Neo QLED 4K uređaja, označava evoluciju samog doživljaja gledanja sportskih dešavanja. Tako uz Aktivni pojačivač glasa, koji analizira ambijentalnu buku i optimizira jasnoću glasova, nećete brinuti ako ste na gledanje utakmice pozvali prijatelje i napravili glasnu publiku u svom domu.

Za dobro ozvučenje, treba da voditi računa i gde je postavljen televizor. Zahvaljujući tehnologiji poput SpaceFit zvuka koji analizira okruženje u prostoru i automatski podešava TV zvuk na optimalne postavke, tribine su u vašem domu, bez obzira na to da li je manji ili veći prostor. Samsung je novim Neo QLED televizorima otišao i korak dalje kada je reč o zvuku pa obožavaoci sporta znaju odakle tačno potiče zvuk koji se čuje – odnosno na kojoj strani su navijači vatreniji.

Osetite magiju igre kao na terenu – Napravite potez sezone i gledajte omiljene sportske sadžaje gde god se nalazite, jer uz kupovinu Neo QLED televizora dijagonale od 75" ili veće, na poklon dobijate The Freestyle prenosni projektor.

Promocija traje do 11.12.2022. ili do isteka zaliha poklona. Više informacija o akciji možete naći na linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA