≫ 

Huawei izgleda razvija pametni sat sa ugrađenim slušalicama, i moramo priznati da to zvuči genijalno

To je zanimljiv koncept koji bi potencijalno mogao da promeni način na koji se slušalice prodaju u Kini

  • 0

Svi znaju kakva je muka nositi previše bežičnih uređaja. Od vašeg pametnog telefona, do slušalica i svega između, može postati previše. Ali sada se čini da Huawei želi da oslobodi malo prostora u vašim džepovima pomoću pametnog sata koji služi i kao kutija za vaše bežične slušalice.

Slike koje su osvanule na kineskoj društvenoj mreži Weibo, prikazuju novi pametni sat, nazvan "Huawei Watch Buds", sa otvorenim licem sata, otkrivajući kutiju za bežične slušalice. Video postavljen na YouTube-u prikazuje sat "u akciji", gde osoba otvara sat, vadi slušalice koje se nalaze u njemu, a zatim ih vraća i zatvara sat.

Android Authority izveštava da Watch Buds ima sličan dizajn kao Huawei Watch 3 i da ga pokreće Harmony OS.

To je zanimljiv koncept koji bi potencijalno mogao da promeni način na koji se slušalice prodaju u Kini. Čini se da postoje urezi za punjenje unutar sata, tako da sat može da drži vaše slušalice napunjenim, kao i da im pruži "mesto za život" koje nije u vašem džepu.

Govorilo se da će ovaj sat već ovog meseca biti lansiran u Kini, ali je to izgleda odloženo. Još nema reči o tome kada bi mogao da se nađe i na drugim tržištima.

Huawei već duži niz godina glasi za jednog od najboljih proizvođača pametnih satova, a u svoje sposobnosti nas je nedavno uverio lansiranjem Watch GT3 Pro modela, koji nas je "oduvao". Za mene lično, Huawei GT 3 je neizostavni deo svake odevne kombinacije, takav stil i izgled ne nudi niko drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA