Vreme čitanja: oko 2 min.

Huawei Watch GT 4: Neverovatna sinergija elegancije i napredne tehnologije

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovaj uređaj nije samo savršen spoj tehnologije i stila, već je i nova definicija onoga što pametni sat treba da bude

  • 2
Huawei watch GT 4 Foto: Nikola Anđić

Huawei je kompanija koja već godinama postavlja standarde kada su u pitanju nosivi uređaji. Najnoviji model iz njihove radionice, Huawei Watch GT 4, ne samo da potvrđuje ovu reputaciju, već je i podiže na još viši nivo. Tokom testiranja bila je u centru pažnje ženska verzija sata sa brojčanikom prečnika 41 mm, koja je prosto oduševila u svim aspektima, od dizajna do funkcionalnosti.

Kada je reč o estetici, Huawei Watch GT 4 je prava definicija luksuza i stila. Dizajnirani da budu prepoznatljivi ali suptilni, ovi satovi dolaze sa zapanjujućim prstenastim okvirom koji svetluca i sija u svim svetlosnim uslovima. Ova estetika je posebno istaknuta u modelu koji smo testirali, sa kućištem debljine svega 9.8 mm i brojčanikom koji je dostupan u tri elegantne boje: beloj, srebrnoj i zlatnoj.

Huawei watch GT 4 Foto: Nikola Anđić

Ne može se ne primetiti i sofisticiranost nerđajućeg čelika koji daje prepoznatljiv ispolirani sjaj, dok AMOLED ekran prikazuje sve potrebne informacije i obaveštenja na pregledan i jasan način. Takođe, širok izbor narukvica dopušta korisniku da personalizuje izgled sata prema svom ukusu.

Ali ono što zaista izdvaja Huawei Watch GT 4 od konkurencije su njegove napredne funkcije. Ovaj pametni sat dolazi sa TruSeen™ 5.5+ tehnologijom koja, uz pomoć AI algoritma, omogućava precizno praćenje otkucaja srca i analizu sportskih performansi. Novi sportski režimi, od trčanja i biciklizma do plivanja i timskih sportova kao što su fudbal i košarka, pružaju korisnicima širok spektar mogućnosti. Čak su i e-sportovi obuhvaćeni, što ovaj uređaj čini idealnim za sve vrste korisnika.

Fitnes mogućnosti ovog uređaja su dalje unapređene uz pomoć funkcija kao što su Activity Ring i Stay Fit aplikacija. Activity Ring pruža vizuelni prikaz dnevnog napretka, dok Stay Fit aplikacija omogućava korisnicima da prate kalorijski deficit, unos kalorija i napredak ka željenoj težini. Obe funkcije su koncipirane tako da motivišu korisnika, pružajući mu personalizovane savete i planove za postizanje boljih rezultata.

Naravno, funkcionalnost ovog pametnog sata ne bi bila potpuna bez visokog nivoa kompatibilnosti. Bez obzira na to koristite li Android ili iOS uređaje, Huawei Watch GT 4 se savršeno integriše u svaki ekosistem.

Posebno je vredno pomenuti i impresivnu izdržljivost baterije. U slučaju ženske verzije sata koju smo testirali, baterija može da izdrži do sedam dana, što je zaista izuzetno i znatno smanjuje potrebu za čestim punjenjem.

U eri gde tehnologija i moda idu ruku pod ruku, Huawei Watch GT 4 je savršen primer toga kako se ovi svetovi mogu spojiti u jednom uređaju. Sve u svemu, on je ne samo pametni sat, već i izuzetno svestran uređaj koji postavlja nove standarde u industriji. Bilo da ste fokusirani na modu, zdravlje, ili na oba, Huawei Watch GT 4 je pravi izbor za vas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    19. septembar 2023 | 17:24

    Prelep je, a baterija traje vecnost

  • Mlj1228

    19. septembar 2023 | 20:31

    Posedujem dvojku pro tamne boje presvučen titanijumom, a staklo je od safira i za mene je lepši od četvorke! Baterija traje i do 15 dana, zavisno od kadrana i upotrebe, ali obavezno traje 9 dana pod bilo kojim uslovima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA