Vreme čitanja: oko 2 min.

Xiaomi robot usisivač Mop X10: Moderan partner za čišćenje

Vreme čitanja: oko 2 min.

Xiaomi robot usisivač Mop X10 osvojio je tržište zbog svojih impresivnih funkcija

  • 2
Xiaomi robot usisivač Mop X10 Foto: Promo/ Xiaomi

Brzo i efikasno skupljanje prašine, kao i automatsko pražnjenje, jednostavno upravljanje preko Mi Home aplikacije čine ovaj uređaj idealnim partnerom za pomoć u čišćenju doma. Razloge zašto se nama dopao pročitajte ispod.

Jednostavna montaža

Xiaomi robot usisivač Mop X10 dolazi sa modernim i privlačnim dizajnom. Osim samog usisivača, dolazi sa dodacima poput bočne četke, mopa i docking stanice. Sama instalacija traje par minuta, a odmah uređaj možete povezati na Xiaomi Home aplikaciju koja vam omogućava da putem WiFi mreže komunicirate sa uređajem, ali i da on brzo završi mapiranje prostorija pomoću LDS laserskog senzora. Ova navigaciona tehnologija obezbeđuje jednostavno čišćenje tako što uređaj izbegava prepreke i prilagođava brzinu čišćenja. Možete mu verovati da će se bez problema kretati po vašem domu.

Xiaomi robot usisivač Mop X10 Foto: Promo/ Xiaomi

Xiaomi Home aplikacija

Xiaomi Home nudi različite scenarije za korišćenje ovog robot usisivača. Putem nje, možete pratiti i pokrenuti čišćenje, usmeriti uređaj to stanice za punjenje, birati između različitih nivoa i intenziteta usisavanja i potiranja, odnosno brisanja. Pomoću aplikacije možete postaviti i virtuelne zidove, odnosno kreirati put kojim se kreće robot usisivač, ali i upravljati postavkama za docking stanicu, kontrolišuću automatsko pražnjenje. Pored toga, Xiaomi robot usisivač Mop X10 je kompatibilan sa Amazon Alexom i Google Assistantom, što vam omogućava da započnete čišćenje jednostavnim glasovnim komandama.

Brzo sakupljanje prašine

Ovaj uređaj se izdvaja zbog potpuno automatskog čišćenja i odlaganja prašine. Posebno je efikasan kada je reč o glatkim površinama uklanjajući nečistoće i prašinu. Takođe, tepisi za njega nisu problem, a uspešno usisava i dlake kućnih ljubimaca zahvaljući usisnoj moći od 4.000 Pa. Pored toga, ovaj usisivač ima i funkciju brisanja, odnosno u rezervoar za vodu od 200ml je potrebno da sipati vodu i vaši podovi biće besprekorni.

Xiaomi robot usisivač Mop X10 Foto: Promo/ Xiaomi

Baterija i punjenje

Baterija od 5200mAh omogućava ovom uređaju da čisti oko 180 minuta u standardnom režimu, što je idealno za velike stanove i domove. Takođe, bateriju do 100% može napuniti za 3 sata.

Personalizovani planovi čišćenja

Kada Xiaomi robot usisivač Mop X10 mapira vaš dom, imate mogućnost kreiranja personalizovanih planova čišćenja. Možete podesiti vreme čišćenja, oblasti i učestalost, a možete i mapirati više spratova tako da ne pomerate docking stanicu. Takođe, ima ugrađene i senzore koji onemogućavaju da padne ukoliko naiđe na stepenik.

Xiaomi robot usisivač Mop X10 Foto: Promo/ Xiaomi

Bezbednost i privatnost

Xiaomi robot usisivač Mop X10 poseduje sertifikat TÜV Rheinland za standard bezbednosti i zaštite privatnosti na internetu, osiguravajući da su vaši podaci zaštićeni. Koristi enkripciju za prenos mapa i zaštitu na hardverskom nivou za vaše uređaje i podatke.

Ovaj uređaj nudi efikasno sakupljanje prašine i čišćenje, odličnu baterije i pametnu interaktivnost, sve po pristupačnoj ceni. Njegova sposobnost efikasnog usisavanja i brisanja, zajedno sa inteligentnim mapiranjem i navigacionim mogućnostima, čini ga izvanrednim izborom za korisnike koji žele pojednostaviti svoje rutine čišćenja. Ukoliko se vi i dalje dvoumite koji robot usisivač je idealan za vaš dom, pogledajte na linku poređenje 5 najpopularnijih Xiaomi robot usisivača.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lea

    18. oktobar 2023 | 11:39

    Dobila ga na poklon od supruga, na reč mi verujte ništa bolje nisam mogla dobiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA