Vreme čitanja: oko 1 min.

Samsung Galaxy Ring neće biti kompatibilan sa iOS uređajima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova odluka predstavlja značajan korak za Samsung, naglašavajući njihovu posvećenost razvoju unutar sopstvenog ekosistema i dodatno produbljuje rivalstvo sa Apple-om

  • 0

Na nedavno održanom okruglom stolu u okviru Mobile World Congress-a, Hon Pak, potpredsednik kompanije Samsung, podigao je dosta prašine izjavom da nadolazeći pametni prsten, Galaxy Ring, neće biti kompatibilan sa iOS uređajima. Ova odluka predstavlja značajan korak za Samsung, naglašavajući njihovu posvećenost razvoju unutar sopstvenog ekosistema i dodatno produbljuje rivalstvo sa Apple-om.

Galaxy Ring predstavlja najnoviji dodatak Samsungovom portfoliju nosivih uređaja. Međutim, za razliku od prethodnih proizvoda, Samsung je ovaj put odlučio da se usredsredi isključivo na korisnike Androida. Hon Pak je istakao da, iako je svestan izazova koji Android/iOS dinamika predstavlja, veruje da uređaji Samsunga nisu ništa manje vredni od Apple-ovih. Naprotiv, kompanija je ubeđena da postoje valjani razlozi za prelazak na Samsungov ekosistem za one koji žele da uživaju u prednostima koje Galaxy Ring nudi.

Galaxy Ring dolazi u različitim veličinama, sa najmanjom verzijom koja koristi bateriju od 14 mAh, dok veći modeli imaju bateriju od 21.5 mAh. Ovakva raznolikost baterija obećava trajanje baterije od 5 do 9 dana, čime se postavlja novi standard za uređaje ove vrste.

Datum izlaska Galaxy Ringa još uvek je obavijen velom tajne, ali se očekuje da će biti predstavljen zajedno sa najnovijim telefonima iz serije Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 na događaju Unpacked, koji je planiran za jul. Do tada, Samsungova odluka da izostavi podršku za iOS uređaje biće predmet brojnih rasprava unutar tehnološke zajednice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA