Vreme čitanja: oko 3 min.

Huawei FreeClip slušalice: Revolucija dizajna i audio iskustva

N. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Huawei FreeClip su slušalice koje postavljaju nove standarde udobnosti i kvaliteta zvuka, obogaćujući svakodnevicu ljubitelja muzike

  • 0
Huawei FreeClip Foto: Nikola Anđić

Huawei je nedavno predstavio svoj najnoviji dodatak porodici visokokvalitetnih audio uređaja - Huawei FreeClip slušalice, koje su konačno dostupne i na srpskom tržištu.

Ove slušalice ne samo da redefinišu pojam udobnosti i kvaliteta zvuka, već i privlače pažnju svojim jedinstvenim i sofisticiranim dizajnom, postajući tako i pravi modni aksesoar.

Jedinstven dizajn za vrhunsku udobnost

Ključni element koji Huawei FreeClip slušalice izdvaja iz mase jeste njihov revolucionarni dizajn. Zasnovane na Open-Ear konceptu, ove slušalice su plod trogodišnjeg razvoja i istraživanja, usmerenog ka stvaranju optimalne sinergije između estetike, udobnosti i funkcionalnosti.

C-bridge dizajn, koji karakteriše ove slušalice, nije samo estetski prijatan, već i ergonomski oblikovan da pruži neuporedivu udobnost tokom dugotrajnog nošenja. Svojom sposobnošću da se gotovo neprimetno uklope u svakodnevni život korisnika, Huawei FreeClip slušalice omogućavaju da zaboravite da ih uopšte nosite, dok istovremeno uživate u omiljenoj muzici ili podkastu.

Huawei FreeClip Foto: Nikola Anđić

Dostupne u dve šarmantne varijante - sofisticiranoj crnoj i elegantnoj perlastoj ljubičastoj, ove slušalice predstavljaju savršen spoj mode i tehnologije, ukazujući na Huawei-jevu posvećenost Fashion Forward strategiji.

Neprevaziđeno audio iskustvo

Open-Ear konceptu omogućava korisnicima da ostanu svesni svoje okoline dok uživaju u muzici ili drugom audio sadržaju, što ih čini idealnim za korišćenje tokom različitih aktivnosti. Sa težinom od samo 5.6 grama, Huawei FreeClip obećava udobno nošenje tokom celog dana. Nosivost slušalica je dizajnirana da odgovara različitim oblicima i veličinama ušiju, zahvaljujući studiji više od 10.000 različitih oblika ljudskog uha.

FreeClip slušalice pružaju izuzetan kvalitet zvuka i čiste vokale unutar malog kućišta zahvaljujući 10.8 mm dvostrukim magnetnim drajverima visoke osetljivosti. Inovativni sistem za smanjenje curenja zvuka pomoću obrnutih zvučnih talasa obezbeđuje da zvuk precizno dospe do slušnog kanala korisnika, čime se omogućava privatno slušanje.

Pored toga, sa AI Crystal-Clear Call 2 tehnologijom, slušalice koriste sofisticirani sistem mikrofona u kombinaciji sa višekanalnim algoritmom duboke neuronske mreže (DNN) za efikasno izdvajanje glasova iz ambijentalnih buka, čime se obezbeđuju kristalno čisti pozivi.

Huawei FreeClip Foto: Nikola Anđić

Huawei FreeClip omogućava korisnicima da intuitivno upravljaju reprodukcijom muzike, pozivima i drugim funkcijama jednostavnim tapkanjem. Ovaj sistem je dizajniran da pruži maksimalnu udobnost i efikasnost pri korišćenju, minimizirajući potrebu za izvlačenjem telefona iz džepa ili torbe.

Tapkanjem na C-bridge ili na samo uho korisnici mogu da obavljaju različite akcije. Na primer, dvostruki dodir može se koristiti za reprodukciju ili pauziranje zvuka ili za javljanje na poziv i završetak poziva. Ukoliko tapnete tri puta, promenićete pesmu. Ove kontrolne su dizajnirane da budu jednostavne i intuitivne.

AI Life aplikacija dodatno proširuje funkcionalnosti Huawei FreeClip slušalica omogućava korisnicima da prilagode kontrole dodira, izaberu između četiri EQ moda i još mnogo toga.

Huawei FreeClip Foto: Nikola Anđić

Izdržljivost i praktičnost za svaku priliku

Ono što Huawei FreeClip čini idealnim saputnikom u svakodnevnim avanturama jeste njihova izuzetna izdržljivost i praktičnost. Sa IP54 ocenom za otpornost na znoj i vodu, ove slušalice su spremne da vas prate kroz sve aktivnosti, od jutarnjeg trčanja do večernjih šetnji. Zahvaljujući svojoj izvanrednoj konstrukciji, Huawei FreeClip obećavaju dugovečnost, bez obzira na to koliko često ih koristite.

Još jedna impresivna karakteristika ovih slušalica je njihova baterija koja traje do 36 sati, uz opciju brzog punjenja, što znači da vas muzika nikada neće izdati u ključnim trenucima. Sa Huawei FreeClip slušalicama, doživljaj slušanja muzike postaje neprekidan i bezbrižan, omogućavajući vam da maksimalno iskoristite svaki dan.

Huawei FreeClip slušalice su dostupne za kupovinu kod operatera Yettel i A1, kao i u Gigatronu, po ceni od 27,999 RSD.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA