Vreme čitanja: oko 2 min.

The Frame - Oživite svoj zid najpoznatijim umetničkim delima

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ukoliko želite da vaš dom postane galerija najpoznatijih umetničkih dela, TV uređaj nazvan The Frame koji dolazi iz laboratorije kompanije Samsung je idealno rešenje za vas. Sa savršenim spojem tehnologije i estetike, The Frame ne samo što vam pruža vrhunski doživljaj gledanja televizije, već pretvara vaš zid u izložbeni prostor koji odiše umetnošću

  • 0
Samsung The Frame Foto: Promo/ Samsung

Zahvaljujući jedinstvenoj funkciji Art Mode, The Frame može da se pretvori u pravu slikarsku galeriju u vašem domu. Sa impresivnim izborom najpoznatijih umetničkih dela iz različitih epoha i žanrova, svaki trenutak proveden u vašem domu postaje pravo umetničko iskustvo. Uživajte u remek-delima klasične i moderne umetnosti, koja odražavaju vašu individualnost.

The Frame – kako mu samo ime govori napravljen je da bude TV koji izgleda kao elegantna uramljena slika, bilo da je uključen ili ne. Njegov tanki okvir i mogućnost personalizacije boje okvira, omogućavaju vam da ga prilagodite svom stilu i prostoru u kojem se nalazi. Zamena jednog rama drugim je prilično laka, pomoću malih magneta i traje svega nekoliko sekundi. The Frame stoji čvrsto priljubljen uz zid bez vidljivih kablova, baš kao i umetničke slike.

Zahvaljujući partnerstvu kompanije Samsung sa najpoznatijim muzejima, kao što su čuveni njujorški Metropoliten, Prado u Madridu, Albertina u Beču, Tejt u Londonu, Van Gog u Amsterdamu i uz pomoć aplikacije Art Store korisnici mogu da uživaju u najpoznatijim delima iz svog doma. Uz The Frame kurs istorije umetnosti može da počne!

Vrhunska Quantum Dot tehnologija, koja čini boje živahnijim i osigurava savršen prikaz slike, umetnička dela će verodostojno biti prenesena na veliki ekran televizora. Doslovno ćete moći da doživite teksturu umetničke slike posmatrajući je.

Samsung The Frame Foto: Promo/ Samsung

Poslednje kolekcije dodate u Samsung Art Store su kolekcija čuvenih dela Kita Heringa, jednog od najznačajnijih umetnika 20. veka, kao i više od 40 umetničkih dela finske dizajnerske kuće Marimekko i ograničena serija Samsung modne dodatne opreme sa čuvenim Unikko printovima ove dizajnerske kompanije.

Od pokretanja platforme Samsung Art Store 2017. godine, Samsung ostvaruje partnerstva sa istaknutim umetnicima, muzejima i umetničkim galerijama kako bi korisnicima omogućio da se upoznaju sa remek-delima i neprocenjivim kolekcijama u udobnosti svog doma2. Osim ovih kolekcija, Samsung Art Store nudi na hiljade drugih digitalnih umetničkih dela velikih majstora kao što su Gustav Klimt, Kandinski i Van Gog, kao i digitalne umetničke kolekcije najvećih svetskih institucija, među kojima su muzej Metropoliten u Njujorku, Tejt u Londonu, Muzej Prado u Madridu i Muzej Belvedere u Beču. Za više informacija o The Frame televizorima i platformi Samsung Art Store posetite samsung.com.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA