Vreme čitanja: oko 4 min.

Potrebna vam je motivacija za trening? Ovo je idealan pametni sat za vas!

Vreme čitanja: oko 4 min.

Huawei Watch Fit 3 je opremljen nizom funkcija koje podržavaju dinamičan životni stil modernih korisnika

  • 0
Huawei Watch Fit 3 Foto: Privatna arhiva

U svetu gde se tehnologija i estetika susreću, Huawei Watch Fit 3 stoji kao primer savršenog spoja. Ovaj model je vrhunac inovacija i dizajnerskog majstorstva kompanije Huawei, idealan za one koji teže da spoje stil i sofisticiranost sa naprednim tehnološkim funkcijama.

Sa prelaskom na novi, svestrani kvadratni oblik, Huawei Watch Fit 3 donosi estetsku svežinu koja se izdvaja na tržištu pametnih satova. Njegovo savršeno oblikovano kućište, izrađeno od visokokvalitetne legure aluminijuma, ne samo da pruža izvanredan balans između elegancije i izdržljivosti, već svojim zaobljenim i ugaonim ivicama privlači poglede gde god da se pojavi.

Ali, šta čini Huawei Watch Fit 3 savršenim pratilcem za vaše treninge? To je činjenica da je ovo najlakši kvadratni sat kompanije Huawei. Sa težinom od samo 26 grama i profilom debljine 9.9 mm, ovaj sat gotovo da ne osećate na ruci. Ova karakteristika je ključna kada ste u pokretu, bilo da trčite, vežbate u teretani ili jednostavno obavljate svakodnevne aktivnosti. Ne osećate težinu na zglobu, što vam omogućava da se maksimalno koncentrišete na svoje performanse bez ometanja.

Huawei Dubai Foto: Privatna arhiva

Dodatni adut ovog modela je njegov impresivan 1.82-inčni AMOLED 2.5D ekran koji zauzima 77.4% površine uređaja. Ova karakteristika omogućava ne samo širi pogled na sve vaše vitalne informacije tokom vežbanja, već i poboljšava celokupno vizuelno iskustvo zahvaljujući maksimalnoj osvetljenosti od 1500 nita. Bez obzira na svetlosne uslove, bilo da trčite na jakom suncu ili vežbate u zatvorenom, sve informacije na ekranu su jasno vidljive.

Revolucija u praćenju zdravlja

Zamislite da imate uređaj koji prati svaki vaš otkucaj i dah dok spavate, dajući vam jasnu sliku o kvalitetu vašeg odmora. Huawei Watch Fit 3, opremljen Huawei TruSleep 4.0 tehnologijom, čini upravo to. Ova funkcija detaljno prati vaše faze sna, omogućavajući vam da optimizujete svoje spavanje. Dodatno, zahvaljujući funkciji Sleep Breathing Awareness, ovaj pametni sat pomaže vam da spavate mirnije, poboljšavajući vašu sposobnost oporavka i pripremu za nove izazove.

Ali to nije sve – kada je reč o dnevnim aktivnostima, Huawei Watch Fit 3 se ističe svojom sposobnošću preciznog praćenja otkucaja srca zahvaljujući naprednoj Huawei TruSeen 5.5 tehnologiji. Bez obzira na to da li se nalazite u teretani ili na poslu, ovaj sat efikasno prati vaše srčane ritmove, čak i u uslovima slabih signala, zahvaljujući inteligentnom algoritmu koji se prilagođava vašim aktivnostima.

Huawei Watch Fit 3 Foto: Privatna arhiva

Za dame, Huawei Watch Fit 3 nudi napredne opcije za praćenje menstrualnog ciklusa, pružajući pouzdane informacije koje pomažu u boljem upravljanju reproduktivnim zdravljem. Ova funkcija je dragocena za planiranje svakodnevnih i sportskih aktivnosti u skladu sa ciklusom.

Ako vaši dnevni ciljevi aktivnosti nisu ispunjeni, Huawei Watch Fit 3 dolazi u pomoć sa Smart Suggestion funkcijom. Na osnovu vaših prethodnih aktivnosti i trenutnih vremenskih uslova, sat predlaže prilagođene vežbe koje će vam pomoći da ostvarite ili čak premašite vaše ciljeve. Bilo da se radi o brzom hodanju, trčanju ili vežbama snage, ovaj pametni sat zna kako da vas pokrene.

Unapređen je i vizuelni prikaz korisničkog interfejsa, sa novim kvadratnim UX stilom koji nudi bogate šeme boja i časopisni dizajn sa uvećanim fontovima. Ovo čini informacije lako dostupnima i čitljivim na prvi pogled, a boja pozadine se menja u skladu sa ritmom vašeg srca tokom vežbanja, što vam omogućava da instinktivno pratite vaše vitalne parametre.

Huawei Watch Fit 3 Foto: Privatna arhiva

Dodatno, Huawei Watch Fit 3 je opremljen nizom funkcija koje podržavaju dinamičan životni stil modernih korisnika. Osim što pruža mogućnost praćenja raznovrsnih sportskih aktivnosti, sat nudi i reprodukciju muzike, daljinsko upravljanje notifikacijama, kao i pristup brzim odgovorima, vremenskoj prognozi i personalizovanom digitalnom asistentu.

Ove funkcije olakšavaju organizaciju i omogućavaju vam da ostajete povezani, bez obzira na to gde se nalazite ili šta radite.

Huawei Watch Fit 3 Foto: Privatna arhiva

Dakle, ako tražite tehnološki napredan, ali istovremeno elegantan i praktičan dodatak koji će vas motivisati da se krećete i brinete o svom zdravlju, Huawei Watch Fit 3 je idealan izbor za vas. Svaki dan može da aktivniji i zdraviji uz ovog laganog, ali moćnog saveznika na vašoj ruci koji je kompatabilan kako sa Android tako i sa iOS operativnim sistemom.

Živite pametnije i lakše

Huawei Watch Fit 3 je savršen saputnik za one koji vode aktivan život, pružajući visok nivo praktičnosti i pametne funkcionalnosti. Sa izdržljivošću baterije koja može trajati do 10 dana na jednom punjenju, ovaj sat omogućava korisnicima da zaborave na često punjenje i fokusiraju se na svoje dnevne aktivnosti. Čak i kod intenzivnijeg korišćenja, Huawei Watch Fit 3 obezbeđuje do 7 dana trajanja baterije, a zahvaljujući brzom punjenju, samo 10 minuta punjenja je dovoljno da sat traje ceo dan.

Zahvaljujući AppGallery prodavnici, imate pristup aplikaciji Stay Fit koja vam omogućava lako praćenje kalorija i usklađivanje vaše ishrane sa treninzima. Ova aplikacija nudi ažurirane informacije o kalorijama iz preko 50 zemalja, čineći vaše fitnes planove preciznim i lako prilagodljivim.

Huawei Watch Fit 3 vam takođe pruža inovativne audio i vizuelne smernice za zagrevanje i istezanje, što je izuzetno korisno kako biste izbegli povrede i maksimalno iskoristili svaku vežbu. S Huawei Health App imate pristup preko 660 vežbi, što vam pomaže da ostanete motivisani i u formi.

Huawei Watch Fit 3 biće dostupan kod operatera i u slobodnoj prodaji od 22. maja, i to po ceni od 22.999 dinara za modele u Black, Pink, Green i White boji, odnosno po ceni od 24.999 dinara za Grey Nylon Strap i White Leather Strap modele. Ono što će obradovati sve kupce je to što uz svaku kupovinu Huawei Watch Fit 3 do kraja juna dobijaju na poklon Huawei FreeBuds SE 2 slušalice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA